Teta Frida – sladka pokroviteljica Festivala Borštnikovo srečanje

Festival Borštnikovo srečanje je osrednji slovenski gledališki festival, ki že več kot pol stoletja bogati slovenski gledališki in kulturni prostor.
Letošnja 53. edicija Borštnika se je pričela 15. oktobra, ko smo tudi v kavarniške vitrine postavili že poznano Borštnik tortico, ki bo z nami vse do konca festivala, do 28. oktobra. Lahko bi jo poimenovali tudi kraljevska tortica, v njej se namreč skriva čokoladni biskvit, čokoladna krema, krema z lešnikovim in mandljevim nugatom, po vrhu pa je pokrita s čokoladnim plaščem. 
Kot sladka pokroviteljica festivala, je Frida posebej za festival pripravila ekskluzivna pakiranja Čok’n’rolls Granatno jabolko z jogurtom v temni čokoladi, ki so tudi 2x mednarodno nagrajeni izdelek, navdušujejo pa s svežino granatnega jabolka, jogurta in gourmet temno čokolado. Omenjen čokoladni izdelek najdete v čokoladnem kotičku Fridinih kavarn.
Beri več

Teta Frida osvojila že 2 mednarodni nagradi letos!

Teta Frida je prejemnica 2 mednarodnih nagrad za čokolado in čokoladne izdelke v letošnjem letu! Prvo prestižno nagrado – »Academy of Cholate«, je v konkurenci 1.200 proizvajalcev iz vsega sveta prejela za nove Praline tortice
Zraven omenjene nagrade je osvojila tudi svetovno nagrado »Great Taste«. Mednarodna nagrada »Great Taste«, imenovana tudi »Oskarji sveta hrane in pijače«, je najbolj cenjena nagrada za gourmet gastonomske izdelkeOsredotoča se predvsem na odličen okus – ne glede na znamko ali embalažo izdelka. Širok nabor izbranih degustacijskih izdelkov je ocenjen s slepim testiranjem izdelkov. 
Fridi se je tukaj prav tako uspelo uvrstiti v sam vrh elitnih proizvajalcev in osvojiti prestižno nagrado za najnovejše okuse Čok’n’rolls. 
Mednarodno nagrajene izdelke najdete v čokoladnem kotičku kavarne.
Beri več

Teta Frida z novo čokoladno kavarno v Celju!

Teta Frida je v Celju, po Mariboru in Ptuju, odprla svojo četrto čokoladno kavarno, kjer vas bo razvajala s svojimi 100% naravnimi slaščicami, sladoledom in čokoladnimi kreacijami.

Pripravite se na nepozabno sladko izkušnjo! Odločitev pred vitrinami Tete Fride v Citycentru Celje zagotovo ne bo lahka. Teta namreč dnevno pripravlja več kot 40 svežih in 100-odstotno naravnih sladic. Torte, sladice v kozarčku, male tortice, presne tortice, domače pite in več kot 30 različnih vrst popolnoma naravnega sladoleda. Teta Frida vam odločitve prav gotovo ne olajša!;)

Pokukajte še v Fridin čokoladni kotiček, v katerem boste našli več kot 100 različnih unikatnih sladkih daril, ki so lahko izvrstno presenečenje za vaše najdražje. Če vam jih bo uspelo prinesti do obdarjenca, seveda. :)

Ustavite se v nakupovalnem vrtincu in si privoščite nekaj sladkega, a naravnega. Vzemite si trenutek zase in se prepustite razvajanju Tete Fride.

Beri več