ČOKOLADNA MANUFAKTURA

V objemu narave v krajinskem parku Mariborsko jezero leži najnovejša Sladka kavarna Tete Fride – Teta Frida Čolnarna. Ob njej pa v čokoladni manufakturi Teta Frida ustvarja svoje popolnoma naravne kreacije.

Teta Frida je sredi krajinskega parka Mariborsko jezero našla svoj košček narave, ki ji je v navdih za ustvarjanje 100-odstotno naravnih sladic. Tega popolnega kotička pa ni mogla zadržati samo zase, zato je odprla Sladko kavarno Teta Frida Čolnarna.

Vzemite si trenutek zase in v senci mogočnih dreves ob pogledu na reko Dravo uživajte v popolnoma naravnih sladicah Tete Fride ali pa se ohladite s 100-odstotno naravnim domačim sladoledom.

Teta Frida ustvarja predvsem s čokolado, v njeni tovarniški prodajalni boste našli ročno narejene dobrote, ki se jim ne boste mogli upreti. Čokolade s sadjem, cvetnimi lističi in ročno izbranimi oreščki, sadje oblito s čokolado, najbolj nenavadne domače marmelade s čokolado, čokoladni namazi, krhki piškoti, ki se kar stopijo v ustih. Ja, izbira tukaj ni enostavna!

Sladka kavarna Tete Fride ima tudi veliko otroško igrišče, kjer otrokom zagotovo ne bo dolgčas, tisti, ki ste bolj radovedne sorte, pa lahko pokukate tudi v Fridino čokoladno manufakturo.

Vzemite si trenutek zase in se v objemu narave razvajajte s 100-odstotno naravnimi sladicami.