Korporativna darila

ZAKAJ IZBRATI ČOKOLADNA DARILA TETE FRIDE?

  • Ker uporabljamo samo najboljše naravne in sveže sestavine.
  • Ker so vsi izdelki brez konzervansov, stabilizatorjev, hidrogeniranih maščob, ojačevalcev arom in ostalih umetnih snovi.
  • Ker so naši izdelki vrhunske kakovosti.
  • Ker so vsi naši izdelki narejeni ročno, z veliko ljubezni in odgovornosti do kupcev.

 

Darilni program Tete Fride s čokolado zajema naslednje izdelke:

  • ČOKOLADNE KREACIJE (čokoladne tablice na sprednji strani atraktivno posute z različnim sadjem, oreščki in cvetovi),
  • ČOK`N`ROLLS (rock’n’roll sadja, čokolade in sadnega prahu),
  • MARMELADE S ČOKOLADO (nore kombinacije sadja, začimb in čokolade).

Darila so na voljo kot posamezni izdelki ali pa kot darilni paket, kombinacija izdelkov pakiranih v darilno embalažo po meri. Po želji kupca je možna adaptacija embalaže z integracijo logotipa ali slogana kupca ( na posamezni izdelek in/ali na darilno embalažo).

ČOKOLADNE KREACIJE

Čokoladne kreacije Teta Frida so v prvi vrsti narejene iz najboljše svetovne čokolade, kar prepoznate po sijočem izgledu in značilnem »kliku« ob lomljenju. Zraven najboljše čokolade za čokoladne kreacije Tete Fride uporabljamo tudi liofilizirano sadje, ki je po svojih lastnostih takoj za svežim. Posušeno je s posebnim postopkom liofilizacije, ki na kratko pomeni izločanje vode iz zamrznjenega stanja, poteka pa pod vakuumom. Pri tem se iz sadja izloči le voda, ohranijo pa se vsa naravna hranila in arome ter čudovite barve. Brbončice dodatno vzpodbudijo mamljivi oreščki, praženi in karamelizirani, močan vizualni vtis pa pustijo suhi in karamelizirani cvetovi različnih rož.

V naši ponudbi je več čokoladnih kreacij, po želji kupca pa sestavimo tudi nove iz izbranih oreščkov, sadja in cvetov (svetujemo pri ujemanju posameznih okusov za izdelavo najboljše kombinacije). Možnosti personalizacije embalaže pri čokoladnih kreacijah so različne. Vprašajte nas.

_IGP5012_black_mom             _IGP5012_black_mom_v2

ČOK’N’ROLLS

Mali zalogajčki, velik užitek! Čok’n’rolls so prave sadno-čokoladne kreacije v malem; hrustljava sredica iz liofiliziranega ali kandiranega sadje, je oblita z najboljšo izbrano čokolado, za zaključek gurmanskega užitka ter za vizualni efekt pa so male kroglice še posute s prahom iz liofiliziranega sadja. Čok’n’rolls poskrbijo za pravi rock’n’roll užitka!

Cele maline v beli čokoladi posute s sadnim prahom je samo ena izmed fantastičnih Fridinih kombinacij. Za več čok’n’rolla nam pošljite povpraševanje.

DSC_3224-obrezana

MARMELADE S ČOKOLADO

Še nekje pridejo do izraza tetine navihane ideje. Pri marmeladah! Ampak to niso navadne marmelade, pravzaprav jih težko sploh poimenujemo le marmelade. Teta se tudi tukaj ni mogla upreti svoji ljubezni do čokolade in jo je dodala v vse svoje marmeladne kreacije. Za piko na i pa je v vsako dodala še posebno začimbo, ki nadgradi okus sadja v marmeladi.

Vas zanimajo Fridine nore kombinacije sadja, čokolade in začimb z vašim logotipom na embalaži? Pošljite povpraševanje.

 marmelada-mom

ČOKOLADNI DARILNI KOMPLETI

Sestavite si svoj darilni komplet z izdelki iz čokoladnega darilnega programa Teta Frida. Zaupajte nam svoje želje.

DSC_3471_impol

 

[fruitful_sep]