0 Košarica

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Čokoladni iskalnik

100% naravni sladoledi

Izdelani iz popolnoma naravnih sestavin

Spoznajte Fridine božanske sladolede.Zaveza Tete Fride k 100% naravnemu velja seveda tudi za njene božanske sladolede. Tako že nekaj let razvaja svoje sladkosnede s 100-odstotno naravnimi sladoledi, ki ne vsebujejo umetnih barvil, arom, konzervansov ali drugih dodatkov za mazavost, zračnost in obstojnost, seveda tudi ne transmaščob.Teta Frida prva in edina ustvarja 100% naraven sladoled v severovzhodnem delu Slovenije. Bila je celo med prvimi na svetu. Naravni sladoledi so prava strast Tete Fride!

Ste vedeli, da skoraj vse sladoledarne v Sloveniji pripravljajo sladoled iz praškov?

Njihov »domači sladoled«, je le lokalno zmešan iz praškov in z domačim nima nič skupnega. :) Poleg praškov za osnovne okuse, umetnih arom in barvil pa so v omenjenih sladoledih tudi dodatki za mazavost, zračnost, obstojnost in trdoto. Zaradi tega imajo ti sladoledi velik volumen, v resnici pa je gramatura zelo nizka – velika kepica polna zraka!

Naravni sladoled ni tak. Naravni sladoled je težji, po volumnu pa manjši. Ker sadje ni vedno enako zrelo ali sladko, je vsak dan drugačen, včasih malo trši, včasih mehkejši. Predvsem pri Teti Fridi ne dobite orjaške kepice polne zraka, temveč najboljše naravne sestavine, zavite v kremasto zmrzlino, ki je ne boste nikoli pozabili.
Fridini sladoledi niso zmešani iz praškov za okuse, mazavost, zračnost, obstojnost in trdoto, umetnih arom ter barvil, temveč samo in izključno iz naravnih sestavin.

Pri vseh sladoledih Tete Fride najprej občutite svežino, kot bi ugriznili v jabolko, šele zatem se v ustih razvije polna aroma, nikoli pa ne občutek sladkobe ali sitosti kot pri ostalih »praškastih« sladoledih.
Teta Frida ustvarja več kot 30 različnih okusov sladoleda, preveč za eno vitrino. :) Zato Frida pripravlja tudi sladolede TO GO, ki so na voljo zmeraj prav v vseh njenih okusih. Privoščite si svoj najljubši okus 100-odstotno naravnega sladoleda kamorkoli greste.


Zakaj so sladoledi Tete Fride tako posebni?

  • Narejeni so iz 100% naravnih sestavin.
  • Ne vsebujejo umetnih arom ali umetnih barvil, ampak samo sveže sadje in oreščke ter bourbonsko vanilijo.
  • Ne vsebujejo stabilizatorjev, trdilcev ali konzervansov.
  • Ne vsebujejo trans maščob, ampak le sveže mleko in slovensko smetano.
  • Označeni so narejeni z brezglutenskimi in brezlaktoznimi sestavinami.


Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?
Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?