0 Košarica

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Čokoladni iskalnik

Veganuary in Fridin izbor veganskih čokolad

Predstavljamo izbor veganskih čokoladnih kreacij Tete Fride

Veganuary in Fridin izbor veganskih čokolad

Veganske čokolade Tete Fride vsebujejo visok odstotek kakava in so seveda brez dodanega mleka in mlečnih izdelkov. Zelo priljubljene mednarodno nagrajene Grdobice Brusnica z mandlji in chia semeni v temni čokoladi, lahko uživajo tudi tisti, ki so preobčutljivi na laktozo.

Ne spreglejte tudi malih jagodnih čokoladnih zalogajčkov Cele jagode v veganski mlečni čokoladi (z veganskim mlekom) ter Cele jagode v temni čokoladi

Fridine veganske gourmet temne čokolade iz 70% kakava, so znane po tem, da vsebujejo zanimive kombinacije liofiliziranega sadja, oreščkov in ročno izbranih sušenih cvetov slovenskih rož.

Med čokoladami s poreklom, Single origin čokoladami, najdete tudi 2 veganski. To so čokolade, pri katerih je dodan kakav le iz določenega območja; iz določene države oz. le iz ene plantaže. Izberite temno čokolado s poreklom iz Ugande z najmanj 78% kakavovih delov z značilnim okusom Afrike, intenzivnim okusom nežno začinjenega kakava s prijetno sladko noto ali temno čokolado Ecuador s poreklom iz Ekvadorja z najmanj 70% kakavovih delov, v kateri prevladuje Južnoameriška aroma s prevladujočimi sadnimi notami in prefinjenimi odtenki ruma, viskija in tobaka.

Odlična veganska poslastica so Čok'n'rolls Višnja v temni čokoladi s sočno sredico kandirane višnje, oblita z najboljšo gourmet čokolado iz 70% kakavovih delov in posuta s finim sadnim prahom. 

Za ljubitelje pomaranče pa Frida vsekakor priporoča Čok'n'sticks Pomaranča v temni čokoladi, ki navdušuje s sočno sredico kandirane pomaranče oblite z najboljšo gourmet čokolado iz 70% kakava.

Katera veganska čokolada pa je tvoja najljubša?


Ne spreglejte tudi

Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?
Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?