0 Košarica

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Čokoladni iskalnik

Pozdrav iz naravnega parka
Mariborsko jezero!

Teta Frida je sredi krajinskega parka Mariborsko jezero našla svoj košček narave, ki ji je v navdih za ustvarjanje 100-odstotno naravnih sladic. V neposredni bližini naravnega parka je njena čokoladna manufaktura, kjer ustvarja svoje popolnoma naravne kreacije in kjer je možno v Čokoladnem centru doživeti čokolado tudi v živo.


Pri Teti Fridi čokolada teče dobesedno v potokih! :) In to le najboljša čokolada na svetu!

Če bi teta morala izbrati, kaj ima najraje in s čim najraje ustvarja, bi bila to vsekakor ČOKOLADA.


Sladka doživetja v Čokoladnem centru

Zadovoljite strastnega čokoholika v sebi in pokukajte v čokoladno manufakturo Tete Fride. Prepričajte se na lastne oči, kako nastajajo njene sladke kreacije, ki si jih v kavarni ob reki v čudovitem okolju lahko tudi privoščite.

Hkrati ne spreglejte številnih čokoladnih dogodkov v centru, zlasti degustacij ter čokoladnih delavnic za čokoholike vseh starosti, na katerih boste na unikaten in zabaven način spoznali, kako nastane čokolada.

Več informacij tukajČOKOLADNE DELAVNICE

Za čokoholike vseh starosti!

V skritem kotičku narave, sredi krajinskega parka Mariborsko jezero v Limbušu, v čokoladni manufakturi Teta Frida si boš lahko izdelal svojo čokoladno mojstrovino. Pred tabo je nepozabno doživetje!


MARIBORSKO JEZERO

Naravni park Natura 2000Mariborsko jezero je akumulacijsko jezero, nastalo z zajezitvijo reke Drave zaradi gradnje hidroelektrarne Mariborski otok.

Danes je zaščiteno kot krajinski park in hkrati zelo priljubljeno območje za razne oblike rekreacije, raziskovanje specifičnih obvodnih biotopov (južna obala jezera je skoraj v celoti obraščena z gozdom, na več mestih nastajajo tudi plitvine, ki so prav tako zanimiv življenjski prostor mnogim živalskim vrstam) in občudovanje čudovite krajinske podobe ter sprostitev v naravi. Na obali jezera boste našli tudi Čokoladni center Tete Fride in čokoladno kavarno ter Fridino čokoladno vas. Dobrodošli!


Čokoladne kavarne


Mednarodno nagrajeni izdelki

Teta Frida je prejemnica prestižnih mednarodnih nagrad za čokolado in čokoladne izdelke – Academy of Chocolate in Great Taste! Nagrado Academy of Chocolate so v konkurenci 1.200 čokoladnic iz vsega sveta prejele Praline tortice ter priljubljeni Čok’n’rollsi, ki so bili nagrajeni tudi z nagrado Great Taste.

Obe čokoladni kreaciji se tako uvrščata med najprestižnejše čokoladne izdelke na svetu, Teta Frida pa v sam vrh svetovne elite gourmet proizvajalcev čokolade.

Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?
Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?