0 Košarica

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Čokoladni iskalnik

Čokoladne delavnice2


Čokoladni center Teta Frida

…živi za tvoj nepozabni čokoladni trenutek.

V skritem kotičku narave, sredi Krajinskega parka Mariborsko jezero v Limbušu
dobiva Teta Frida navdih za ustvarjanje vedno novih 100% naravnih čokoladnih kreacij.


Čokoladne delavnice

Odkrij skrivnosti kakava in čarobnost čokolade, občuti jo z vsemi svojimi čuti. Ustvari si svojo čokoladno kreacijo in se prepusti zapeljati Fridinim mednarodno nagrajenim čokoladnim skušnjavam.

Cenik in termini


Postani Fridin čokomojster

Na zabaven način spoznaj pot od kakavovca do čokolade ter pokukaj Teti Fridi pod prste pri ustvarjanju njenih čokoladnih kreacij. Postani Fridin čokomojster s tvojo prvo čokoladno mojstrovino.

Cenik in prijava


Degustacije

Spoznaj fascinantno čokoladno pot  od kakavovega zrna do čokoladne  kreacije. Razvajanje s Fridinimi čokoladnimi kreacijami.  Čokolada s poreklom, ročna izdelava  in 100-odstotno naravne sestavine  te bodo popolnoma zapeljale.

Cenik in prijava
Cenik in termini


Čokoladne delavnice

Odrasli: 24,90€/osebo 

+ vključeno z dvema čokoladnima tablicama GRATIS

Otroci (5-10 let): 22,90€/otroka

Udeležba delavnice samo v spremstvu staršev.

Družinska karta (2 odrasla + 2 otroka): 81,00€

Skupinska karta (nad 20 ljudi): 21,90€


 TERMINI DELAVNIC:

Vsako sredo ob 17:00 uri & vsako soboto ob 10:00 uri. Delavnice so izvedljive od minimalno 4 do maksimalno 50 čokoholikov.

V kolikor ti oba termina ne odgovarjata nas kontaktiraj na cokoladni_center@tetafrida.eu ali na telefon 02 805 13 89 in zagotovo bomo našli pravega.

Postani Fridin čokomojster

Otroci (5-10 let): 19,90€/otroka

+ vključeno z dvema čokoladnima lizikama

Skupinska karta (nad 20 otrok): 18,90/otroka

+ vključeno z dvema čokoladnima lizikama


 PRIJAVA NA DELAVNICE:

Za obisk otroške delavnice je obvezna prisotnost odgovorne, odrasle osebe. Zaželjeno je, da počaka v sosednjem prostoru. Če je ta oseba čokoholik, ji pri nas zagotovo ne bo dolgčas.

Delavnice so izvedljive od minimalno 4 do maksimalno 50 čokomojstrov. Prijava na: cokoladni_center@tetafrida.eu

Degustacije


Mala degustacija (45 min): 14,90€/osebo


Velika degustacija (60 min): 24,90€/osebo


 PRIJAVA NA DEGUSTACIJE:

Za prijavo na degustacije nas prosimo kontaktirajte na: cokoladni_center@tetafrida.eu
Mednarodno nagrajeni izdelki

Teta Frida je prejemnica prestižnih mednarodnih nagrad za čokolado in čokoladne izdelke – Academy of Chocolate, Great Taste 2018, 2020, 2021 in International Taste Awards 2020! Nagrado Academy of Chocolate so v konkurenci 1.200 čokoladnic iz vsega sveta prejele Praline tortice ter priljubljeni Čok’n’rollsi, ki so bili nagrajeni tudi z nagrado Great Taste 2018. Nagrada ITA 2020 je pripadla gourmet čokoladicam Fridikam in Praline torticam, Great Taste 2020 so osvojili Čok'n'rolls, Great Taste 2021 pa Grdobice Brusnica z mandlji in chia semeni v temni čokoladi.  

Nagrajene čokoladne kreacije se tako uvrščajo med najprestižnejše čokoladne izdelke na svetu, Teta Frida pa v sam vrh svetovne elite gourmet proizvajalcev čokolade.

Kdo je Teta Frida?

Navihana tetka, ki bo po zaobljubi za večno ostala le teta iz konca naše ulice,
ima za sabo življenje, polno zgodb za debelo knjigo.

Bila je med prvimi jadralnimi padalkami, kasneje pa se je navduševala nad letali.
Bila je tudi med potapljači in planinci.Teta Frida je navdih za naše kreativno ustvarjanje.


Njena divja strast in aktivnost na številnih področjih sta jo peljali po vseh koncih sveta, na katerih je dobivala navdih za nove sladke ideje. Z njimi je navduševala sorodnike in vse otroke v naši ulici. Z žarom v očeh je delila svoje kreacije, morda še toliko bolj dobrodušno zato, ker sama otrok ni nikoli imela.

Ne bomo pozabili trenutka, ko se je v ulico pripeljala z najbolj glasnim motorjem, kar se jih je do takrat slišalo. Morda je zaradi njenega navdušujočega življenjskega stila njeno krhko pecivo še bolj dišalo, sploh ker je bilo postreženo s tisto iskrico v očeh.

Ko smo se pred leti odločali, da bomo odprli kavarno s ponudbo modernih in naravnih slaščic, ki bodo več kot rulada ali štrudl, nam je spomin vedno znova bežal k njej. Kmalu smo ji predstavili idejo in v svojem prešernem stilu je z navdušenjem takoj pristopila k sodelovanju z recepti in vulkanom idej.

Narediti moderno slaščičarno s klasičnimi slaščicami na sodoben način. Ko smo jo osupnili z idejo, da bo ves naš program poimenovan po njej, je bila ganjena in prestrašena hkrati. Danes vemo, da ji godi.


Hvala ti tetka za ves navdih! Tvoja kozmopolitanskost, nemiren in energičen duh, tako zelo odprt za nove in navihane ideje…
Tvoja zavezanost naravi in domačemu ni samo naš navdih in vodilo, temveč nekaj, v kar resnično verjamemo,
živimo in počnemo s takšnim žarom in ljubeznijo, kot vselej ti.


V čokoladno trgovino
Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?
Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?