0 Košarica

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Čokoladni iskalnik

Pozdrav iz naravnega parka
Mariborsko jezero!

Teta Frida je sredi krajinskega parka Mariborsko jezero našla svoj košček narave, ki ji je v navdih za ustvarjanje 100-odstotno naravnih sladic. Tukaj je ustvarila svoj Čokoladni center, kjer lahko čokolado doživite tudi v živo. V neposredni bližini naravnega parka je tudi čokoladna manufaktura, kjer Teta Frida s svojo ekipo ustvarja svoje popolnoma naravne čokoladne kreacije.

Pri Teti Fridi čokolada teče dobesedno v potokih! :) In to le najboljša čokolada na svetu!

Če bi teta morala izbrati, kaj ima najraje in s čim najraje ustvarja, bi bila to vsekakor ČOKOLADA.


Sladka doživetja v Čokoladnem centru

Zadovoljite strastnega čokoholika v sebi in izvejte, kako nastajajo Fridine sladke kreacije, ki si jih v kavarni ob reki v čudovitem okolju lahko tudi privoščite.

Hkrati ne spreglejte številnih čokoladnih dogodkov v centru, zlasti degustacij ter čokoladnih delavnic za čokoholike vseh starosti, na katerih boste na unikaten in zabaven način spoznali, kako nastane čokolada.

Več informacij tukajČOKOLADNE DELAVNICE

Za čokoholike vseh starosti!

V skritem kotičku narave, sredi krajinskega parka Mariborsko jezero v Limbušu, v čokoladnem centru Teta Frida si boš lahko izdelal svojo čokoladno mojstrovino. Pred tabo je nepozabno doživetje!


MARIBORSKO JEZERO

Naravni park Natura 2000Mariborsko jezero je akumulacijsko jezero, nastalo z zajezitvijo reke Drave zaradi gradnje hidroelektrarne Mariborski otok.

Danes je zaščiteno kot krajinski park in hkrati zelo priljubljeno območje za razne oblike rekreacije, raziskovanje specifičnih obvodnih biotopov (južna obala jezera je skoraj v celoti obraščena z gozdom, na več mestih nastajajo tudi plitvine, ki so prav tako zanimiv življenjski prostor mnogim živalskim vrstam) in občudovanje čudovite krajinske podobe ter sprostitev v naravi. Na obali jezera boste našli tudi Čokoladni center Tete Fride in čokoladno kavarno ter Fridino čokoladno vas. Dobrodošli!


Čokoladne kavarne


Mednarodno nagrajeni izdelki

Teta Frida je prejemnica prestižnih mednarodnih nagrad za čokolado in čokoladne izdelke – Academy of Chocolate, Great Taste 2018, 2020, 2021, 2023 in International Taste Awards 2020! Nagrado Academy of Chocolate so v konkurenci 1.200 čokoladnic iz vsega sveta prejele Praline tortice ter priljubljeni Čok’n’rollsi, ki so bili nagrajeni tudi z nagrado Great Taste 2018. Nagrada ITA 2020 je pripadla gourmet čokoladicam Fridikam in Praline torticam, Great Taste 2020 so osvojili Čok'n'rolls, Great Taste 2021 Grdobice Brusnica z mandlji in chia semeni v temni čokoladi, najnovejšo nagrado Great Taste 2023 pa Grdobice Kokos in mandelj v beli čokoladi.

Nagrajene čokoladne kreacije se tako uvrščajo med najprestižnejše čokoladne izdelke na svetu, Teta Frida pa v sam vrh svetovne elite gourmet proizvajalcev čokolade.

Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?
Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?