0 Košarica

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Čokoladni iskalnik

Praznični čas z zlato čokoladno torto Goldivo in izbranimi kreacijami

Praznični čas začenjamo z zlatim čokoladnim sladkanjem

Praznični čas z zlato čokoladno torto Goldivo in izbranimi kreacijami

Ali že čutiš praznično vzdušje v zraku? Tople dišave, zapeljive okuse, bleščice, lučke, omamno dobre piškotke in čas za družino ter prijatelje? Tudi čokoladne kavarne Tete Fride so zasijale v zlati barvi! Začni veseli december z zlatim čokoladnim sladkanjem tudi ti. :)

Zlata čokoladna lepotica Goldiva te bo zapeljala s slastnimi plastmi čokoladnega biskvita z rumom in ganacha iz 70% temne čokolade. Diva med torticami, ki si jo moraš privoščiti vsaj enkrat na leto – ravno ta čas, saj je na voljo le v prazničnem decembru.

To je tudi Nostalgijin čas. Sladica presenečenja, Nostalgija, pod svetlečim čokoladnim plaščem skriva sočno vanilijevo sredico. To legendarno rum punč kroglico moraš doživeti vsak december, naročiš pa jo lahko še vse do pomladi. :) 

Tudi za ljubitelje božičnih okusov sladoleda ima Frida pripravljen najljubši zimski okus - Spekulas piškotek, ki pa bo ogrel tudi tiste, ki obožujejo sladoled le poleti. Za Frido ni ovir, tudi pozimi z veliko strastjo pripravlja 100% naravne sladolede. Sladoled Spekulas piškotek je začinila z dišečimi božičnimi začimbami, karameliziranimi jabolki in gourmet čokolado. Kot prav vsi Fridini sladoledi, je tudi ta brez umetnih arom in barvil, brez konzervansov in brez transmaščob. 

Priporočamo, da poskusite še dve zimski tortici, ki te že čakata v kavarnah. Prestige orange zapeljuje z bogatim čokoladnim moussom ter nežnim pomarančnim crème brûléejem. Pomarančne rezine, ki krasijo tortico, Teta posuši kar sama! 

Babičina tortica s karameliziranimi jabolki, moussom iz bele čokolade, cimetom in mandljevim biskvitom, pa te preprosto začara vedno znova. ;) 

Vabljeni v vašo najbližjo čokoladno kavarno Tete Fride, praznične kreacije vas že pričakujejo.

Ne spreglejte tudi

Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?
Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?