0 Košarica

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Čokoladni iskalnik

Čokoladna darila za materinski dan

Najslajše darilne čokoladne kreacije za mamo

Čokoladna darila za materinski dan

Pomladni dnevi so tukaj, bliža se materinski dan, ki nas bo razveselil že kmalu. Podari majhno pozornost, ki si jo bo mama zapomnila in se z njo veselo posladkala. Teta Frida je zate ponovno pripravila nekaj namigov, ki ti bodo olajšali izbiro med mnogimi čokoladnimi kreacijami. 

Podari čokolado s sladkim sporočilom

Love edition serija čokolad je ustvarjena za deljenje pozornosti, odločiti se boste morali le, ali boste podarili belo, mlečno ali temno gourmet čokolado. Frida vam zagotovlja, da bo vsaka odločitev, prava odločitev. ;) 

Darilni paketi za materinski dan

Skrbno pripravljene čokolade v darilni škatli s pentljo vključujejo same top kreacije, ki navdušujejo; od Celih jagod v beli čokoladi oz. Grdobic – hrustljave jagode v beli čokoladi, do čokolade Taste edition Strawberry Kisses, najboljših jagodnih čokoladnih srčkov in mini čokoladic. Najdeš jih tukaj

Mednarodno nagrajene Praline tortice 

Fridine najbolj priljubljene darilne tortice, ki se jim je pridružila čokolada, so Praline tortice. Poskusite najboljšo svetovno čokolado, polnjeno z nežnimi kremami, ki jih poznate iz svojih najljubših tortic. Čudovito darilno škatlico boste želeli odpreti takoj. Preverite 6 kombinacij edinstvenih okusov.

Temne čokolade v darilnem paketu

Za vse mame, ki ljubijo temno čokolado, tukaj edinstven darilni paket, kjer kraljujejo: Cele jagode v temni čokoladi, Grdobice brusnica z mandlji in chia semeni v temni čokoladi ter dve Fridiki obliti z gourmet temno čokolado; Jaffa Brookie in Cheesecake Mango. :) 

Cvetovi vrtnic na čokoladi ...

Mlečna čokolada iz 31% kakava v slastni kombinaciji z liofilizirano breskvijo, suhimi cvetovi vrtnic in ročno izbranimi mandlji. Bo to tvoja izbira?

Čok'n'rolls nebesa

2x nagrajena kreacija, najboljše iofilizirano in kandirano sadje potopljeno v gourmet čokolado, posuto s finim sadnim prahom. Vse okuse Čok'n'rolls najdeš tukaj

Želiš še več čokoladnih namigov? Klikni in hitro preglej izbor, 25. marec se približuje. Čokoladne kreacije najdeš tudi v čokoladnih kavarnah Tete Fride, izbrane pa še v Hoferjevih poslovalnicah po Sloveniji.

Ne spreglejte tudi

Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?
Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?