0 Košarica

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Čokoladni iskalnik

Fini namazi so dobili osveženo podobo in okuse

Nova embalaža, osveženi okusi

Si že opazil/-a nova pakiranja finih namazov, ki jih najdeš v spletni čokoladni trgovini in Fridinih kavarnicah? Marmelade s čokolado, Izmuzljivi karameli ter Arašidovo in Lešnikovo maslo. Karameli in masla ostajajo popolnoma enakega okusa, navdušujejo pa z novo embalažo. Marmelade imajo tudi osveženi okus. ;) Ustvarjeni v čokoladni manufakturi Tete Fride iz popolnoma naravnih sestavin čakajo, da jih odkriješ in končno osvojijo tudi tebe. Fini namazi so pripravljeni brez ojačevalcev okusa, umetnih barvil ter arom. 

Domače marmelade s čokolado 

Presenetite svoje brbončice s čudovitimi domačimi marmeladami, ki vsebuje seveda tudi čokolado. Sladkemu svežemu sadju je dodana le najboljša čokolada in posebej izbrane aromatične začimbe. Tako boste recimo v Borovničevi marmeladi z belo čokolado okusili tudi sivko ali pa v Malinini marmeladi z belo čokolado, ingver. Tudi marelična marmelada je sedaj osvežena z belo čokolado in meto, Jagodna marmelada z belo čokolado in baziliko pa je mnogokrat kar prva izbira.


Izmuzljiva karamela na kvadrat 

Izmuzljiva karamela vas bo očarala! Je domača, ročno kuhana v Fridini manufakturi, vsebuje najboljši kakav iz trajnostne proizvodnje, Frida pa ji je dodala še pravo burbonsko vanilijo. Ko odpreš pokrovček, boš opazil fino svilnato izmuzljivo karamelo (pazi, da ti ne pobegne ;)), seveda brez umetnih arom, konzervansov in drugih dodatkov za mazavost – čisto po Fridino. Ne spreglej tudi njene sestrice, ki pa jo je Frida za prave čokoholike uspela ujeti v bogato mlečno čokolado (Izmuzljiva karamela s čokolado). ;)


Obožuješ oreščke? Ta fina "crunchy" masla so zate!

Slastno 100% arašidovo in lešnikovo maslo Frida zmelje sama. V njem so ujeti le najboljši in skrbno izbrani praženi arašidi oz. lešniki, brez dodanega sladkorja ali drugih umetnih oz. naravnih sladil, brez drugih umetnih dodatkov in konzervansov. Primerni kar »na žlico« iz kozarčka ali kot dodatek številnim sladicam, smutijem, napitkom... mmm.

V čokoladni spletni trgovini najdeš vse različice finih namazov tukaj.

Ne spreglejte tudi

Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?
Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?