0 Košarica

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Čokoladni iskalnik

NOVE čokolade Taste

Vznemirljivi okusi čokolad

Čokolade Taste za pravo eksplozijo okusa

Čisto nova dimenzija sladkih doživetij vas ne bo pustila ravnodušnih! Čokolade Taste so namreč prava eksplozija okusa! Gre za 100% naravne gourmet čokoladice, ki jih Teta Frida izdeluje v svoji čokoladni manufakturi. Čokolade so narejene le iz najboljšega kakava iz trajnostne pridelave in ne iz poceni kakava iz okolju škodljive proizvodnje in ne vsebujejo umetnih arom, temveč naravne izvlečke in pravo gourmet čokolado. Frida jih obogati še s pravim mlečnim in kakavovim maslom. Linija najnovejših čokolad Taste edition vsebuje 9 norih okusov, ki vas bodo zasvojili. Katero boste poskusili najprej?

Obožuješ karamelo? Od Fridine hrustljave karamele se ti bo zvrtelo! :) Karamela je ročna kuhana in zmešana z najboljšo svetovno čokolado. Izberi Crispy Caramel – mlečno čokolado s karamelo.

Ti jutra brez kave ne grejo najbolje? Za sladko jutranjo dozo kavice v čokoladni obliki Teta Frida priporoča But First Coffee – belo čokolado s kavo.

Si morda kot Frida, ki se ne more upreti peki božičnih piškotov tudi poleti? :) Ščepec dišečih začimb v najboljši čokoladi je Cookie Rookie – mlečna čokolada z dišečimi začimbami, ki povzroči tudi eksplozijo vonja! Noro!

Zamujaš na večerjo? Mlečna čokolada z medom&cimetom bo zagotovo rešila neugodno situacijo – Honey, I'm home! :)

Eksotika po Fridino se skriva v beli čokoladi z mangom&kokosom – Coco Loco about Mango. Si za hitri oddih na Baliju? V belo čokolado ujet liofiliziran mango s kokosovim mlekom te odpelje na rajsko plažo!

Pogrešaš dneve, ko si maline zobal pri babici, potem pa si dobil še "nekaj sladkega"? No, o tem govorimo ... :) Memories of Raspberries – bela čokolada z malinami te popelje natanko do teh spominov.

Kaj je še boljše od najslajših poljubov? Ni dileme, Strawberry kisses – bela čokolada z jagodo, ta preplet bele čokolade z najslajšimi jagodami te bo mikal dan za dnem! :)

V belo čokolado ujeta pasijonka za tropsko osvežitev! Hmm, ti jo bo uspelo razdeliti še s kom? ;) Passion for You, Fruit for Me – bela čokolada s pasijonko.

Želiš, da je že petek in lahko končno spakiraš možgane na off? Vonj po japonski mandarini te bo popolnoma sprostil in pomiril. Call me yuzu – bela čokolada z yuzu, japonsko mandarino je točno to, kar potrebuješ za dvig energije in hitri šprint do vikenda!

Nove čokolade Taste so na voljo v čokoladnih kavarnah Tete Fride in v čokoladni spletni trgovini Teta Frida.


Ne spreglejte tudi

Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?
Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?