0 Košarica

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Čokoladni iskalnik

Novi okusi Božanskih gourmet sladoledov ekskluzivno v Hoferju

Polepšaj si poletje z novimi gourmet okusi v omejeni seriji: Mango Alphonso, Slana karamela z arašidi in Malina z belo čokolado in rdečo peso

Novi okusi Božanskih gourmet sladoledov ekskluzivno v Hoferju

Teta Frida predstavlja nove okuse 100 % naravnih Božanskih sladoledov. Tudi novi okusi so seveda narejeni ročno vse od prvega do zadnjega koraka v čokoladni manufakturi Tete Fride in so popolnoma naravni. 

Gourmet sladoled Mango Alphonso z osvežujočo tropsko svežino, obljublja vroče poletje. Sadna kremasta zmrzlina z najbolj aromatičnim mangom - Alphonsom, pa vas bo presenetila s še eno posebnostjo - Frida mu je dodala žafran in tako zaokrožila njegovo prijetno tropsko aromo. Za skok pod palmo ne rabiš letalske vozovnice, le Fridin Mango Alphonso.

Linijo Božanskih gourmet sladoledov pa sestavljata še dva zelo zaželjena okusa. Slana karamela z arašidi vas bo prepričala s svojo sladko slano kombinacijo, ki se ji je težko upreti. Najboljšim arašidom, ki jih Frida zmelje sama, je dodala domačo slano karamelo. Božanski okus se ustvari s samo pravimi arašidi in pravo karamelo, brez umetnih arom!

Malina z belo čokolado in rdečo peso pa preseneča z rdečo peso in malino skupaj v enem okusu ter dodatkom gourmet čokolade, brez katere tokrat ni šlo - v tem posebnem sladoledu boste odkrili premium belo čokolado. Rdeča pesa in malina prispevata čudovito 100% naravno barvo sladoleda, ki kar vabi na pokušino. 

Gre za limited edition serjio gourmet sladoledov, ki bodo v Hofer poslovalnicah po Sloveniji na voljo le za kratek čas. Pohitite in si posladkajte to poletje ter spoznajte nove okuse, ki vas bodo hladili v vročih poletnih dneh.

Ne spreglejte tudi

Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?
Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?