0 Košarica

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Čokoladni iskalnik

Novi okusi poletja

Božanski sladoled in novi okusi

Novi okusi poletja

Okusi poletje v Teti Fridi! V vročih dneh se posladkaj s slastnimi novimi okusi Božanskih sladoledov, ki te čakajo v kavarnicah Tete Fride. 

100 % naravni Božanski sladoledi vas bodo navdušili! Ustvarjeni so v Čokoladni manufakturi Tete Fride iz popolnoma naravnih sestavin - s svežim sadjem, pravo gourmet čokolado, s svežim mlekom in smetano. Pri vseh Fridinih sladoledih boste najprej okusili svežino, zatem pa polno aromo, ki vas bo očarala. Seveda brez umetnih praškov, ojačevalcev okusa, barvil in arom, ki jih Fridini sladoledi nikoli ne vsebujejo. 

Gourmet sladoled Slana karamela & fudge brownie se bohoti s sladko slano kombinacijo, ki se ji je težko upreti, vsebuje pa tudi cenjeni solni cvet iz Piranskih solin. Božanski okus se razvije s samo pravo karamelo, ki jo Frida pripravi sama, brez kakršnihkoli umetnih arom! Piko na i doda sočni fudge brownie.

Cheesecake malina je kremni sladoled s piškoti in malino. Bogat okus dobimo s pravo smetano brez hidrogeniranih rastlinskih maščob, hrustljavostjo piškotov in svežimi malinami. Bo Cheesecake malina tvoja naj poletna sladoledna osvežitev? 

Nove poletne okuse Božanskih gourmet sladoledov dopolnjuje tudi Nougatela & cookie. Nastal je, ko je Frida združila nougatovo kremo in Fridine piškote z najboljšo gourmet čokolado. ;)

Še eno sladoledno presenečnje iz družine "Mango tango". Gourmet sladoled Kefir mango. Prijetno naravno sladkobo manga in njegov intenzivni aromatični okus izvrstno zaokroži osvežilni kefir.

Vabljeni v vašo najbližjo čokoladno kavarno Tete Fride, poletne sladoledne kreacije vas čakajo. 

Ne spreglejte tudi

Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?
Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?