0 Košarica

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Čokoladni iskalnik

Novi zimski okusi Božanskih gourmet sladoledov že v Hoferju

To zimo se posladkaj z novimi okusi sladoledov, ki te čakajo ekskluzivno v Hoferju: Prekmurska vanilija, Jogurt s slivo in medom ter Spekulas piškoti

Novi zimski okusi Božanskih gourmet sladoledov že v Hoferju

Zima prinaša nove ekskluzivne okuse naravnih gourmet sladoledov Tete Fride, ki vas bodo razveselili v Hoferju. 100% naravni Božanski sladoledi vas bodo navdušili z vonjem in okusom po dišeči zimi. Ustvarjeni so v čokoladni manufakturi Tete Fride iz popolnoma naravnih sestavin - s svežim sadjem, pravo čokolado in celo slovensko prekmursko vanilijo, s svežim mlekom in smetano (odvisno od posameznega okusa).

Božanski sladoled Prekmurska vanilija vsebuje vanilijo iz Slovenije! Prekmurska vanilija v tem sladoledu je bila prvič vzgojena na slovenskih tleh v tropskem vrtu podjetja Ocean Orchids v Dobrovniku. Gre za zelo omejeno količino te zahtevne začimbe, ki je bila vzgojena v Sloveniji in ponosni smo, da sedaj kraljuje v novem Fridinem ekskluzivnem gourmet sladoledu ter jo lahko ponudimo v skupnem sodelovanju s Hoferjem.

Vsi obožujemo jogurt ...ko se spremeni v sladoled! ;) Gourmet sladoled Jogurt s slivo in medom, vas bo presenetil z božanskim okusom, ki se ustvarja s svežim mlekom, jogurtom in slovensko smetano, brez hidrogeniranih rastlinskih maščob, ki jih Fridini sladoledi nikoli ne vsebujejo. Naravno barvo dajejo sladoledu prave slive. 

Gourmet sladoled Spekulas piškoti - kremni sladoled s spekulas piškoti, karameliziranimi jabolki in gourmet čokolado, vas bo ogrel letošnjo zimo in popeljal v pravo zimsko pravljico. Za dišeče in začinjene praznike letos zraven dobrih mož skrbi tudi dobra Frida. ;)

Gre za limited edition serjio gourmet sladoledov, v Hofer poslovalnicah po Sloveniji na voljo le za kratek čas. Pohitite in si posladkajte praznični čas ter spoznajte nove okuse, ki vas bodo popeljali v pravljično zimo. 

Ne spreglejte tudi

Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?
Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?