0 Košarica

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Čokoladni iskalnik

NOVO - premium Choco fruits

Poišči neustavljivo kombinacijo liofiliziranega pravega sadja, ter vrhunske čokolade v sedmih različnih okusih

NOVO - Choco fruits, pravo sadje, ovito v najboljšo čokolado

Pri Fridinih kreacijah je vse naravno - 100 % pristnih sestavin, ki so izbrane z največjo skrbnostjo. Sveže nabrano sadje je liofilizirano, da ohrani svojo naravno svežino, nato pa zavito v vrhunsko čokolado. Ne glede na to, ali izberete temno ali belo čokolado, boste vedeli, da uživate v pristnem okusu narave.

Kaj je liofilizacija in zakaj je tako posebna? To je inovativen postopek, ki ohranja vse naravne lastnosti sadja. Sveže sadje se najprej hitro zamrzne, nato pa mu pod pritiskom odvzame vsa voda. Rezultat je hrustljav in aromatičen prigrizek, poln vitaminov, mineralov in antioksidantov - kot bi jedli sveže sadje!

In kaj je boljše od hrustljavega sadja? Sadje, ki je ovito v najboljšo čokolado! Fridine kreacije uporabljajo le najkakovostnejšo čokolado iz najboljšega kakava, pridelanega na trajnosten način. Vsak grižljaj ne le razvaja vaše brbončice, ampak tudi podpira okolju prijazne prakse.

Okusi se združujejo v popolni harmoniji, ko hrustljavo liofilizirano sadje sreča najboljšo čokolado. Poišči jih v spletni čokoladni trgovini Tete Fride ali v čokoladnih kavarnah Tete Fride, kjer jih lahko najdeš v posebnih premium škatlicah za prestižno obdarovanje, v kar sedmih različnih okusih.

Ne spreglejte tudi

Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?
Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?