0 Košarica

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Čokoladni iskalnik

Pešn fešn!

Teta Frida vas vabi na osvežilne poletne kreacije s pasijonko! 

Kreacije s pasijonko v petih okusih

Obožuješ poletje in eksotično pasijonko? Poletna novost v družbi pasijonkinih kreacij je Panna Cotta Pasijonka. Teta Frida je tokrat združila sladko svežino tropskega okusa pasijonke s kremo panna cotte z dišečo bourbonsko vanilijo, in ji dodala še preliv iz pasijonkine čokolade. 

Tortica Pasijonka te bo odnesla v vroč tropski dan – skuta z neponovljivim okusom pasijonke in gozdnimi sadeži bo osvežila tvoj klepet ob najljubši ledeni kavi ali naravni limonadi. So tvoja sladka razvada krhke pite? Eksotični sadež zavit v najboljšo gourmet belo čokolado, je nežna Fridina mojstrovina poletja – pita Pasijonka z belo čokolado

Med več kot 30 različnimi vrstami popolnoma naravnega sladoleda boste našli tudi sladoled s pasijonko v dveh tropskih okusih: Pešn Fešn in Pasijonka skrita v čokoladi. Vsi Fridini sladoledi so 100% naravni, kar pomeni, da ne vsebujejo umetnih barvil, arom, konzervansov in transmaščob.

Preveri tudi čokoladni darilni program s pasijonko: Praline tortice Pešn Fešn in čokolado Taste - Passion for You, Fruit for Me.

Pasijonkine kreacije lahko poskusite v vaši najbližji čokoladni kavarni Teta Frida v Mariboru, Limbušu, Celju, Kopru, na Ptuju ali v Ljubljani.

Čokoladne kavarne


Ne spreglejte tudi

Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?
Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?