0 Košarica

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Čokoladni iskalnik

Podrobno o Fit Frida kreacijah

Zdrave kreacije, ki v okusu ne zaostajajo za ostalimi Fridinimi sladicami

Podrobno o Fit Frida kreacijah

Linija Fit Frida, linija 100% naravnih slaščic Tete Fride, ki so popolnoma brez moke in brez dodanega sladkorja (slajene so le z naravnim fermentiranim sladilom eritritol oz. stevio), je zagotovo dobra izbira sladkanja v začetku novega leta. 

Za večjo hranilno vrednost so nekaterim izdelkom iz linije dodani tudi proteini (recimo Proteinski Coco Loco, Proteinska jagoda s pistacijo in Proteinski Cheesecake limona & limeta).

Vsebujejo veliko zdravih maščob ter malo ogljikovih hidratov, pripravljene pa so po načelih LCHF. Tako v njih ne bo margarine ali drugih slabih maščob, temveč le mlečno, kakavovo in kokosovo maslo. V Fit Frida sladicah uporabljamo tudi mlečne izdelke, smetano, mascarpone in grški jogurt. Še posebej primerne so za diabetike, saj imajo nizki glikemični indeks

Fit Frida tako želi ustreči tudi tistim gostom, ki niso v večini, pa si vseeno želijo popolnoma naravno sladico ali sladoled iz kakovostnih sestavin, npr. diabetiki, občutljivi na gluten, laktozo, ljudje, ki se izogibajo sladkorju ali sledijo LCHF prehranjevanju.

Še Fit Fridina zanimivost, ena izmed najbolj priljubljenih tortic linije Fit Frida je Super Višnja, ki te bo začarala s čokoladnim biskvitom z mandlji in kokosom ter razkošno mascarpone kremo z višnjami. Funkcionalnosti tortice: brezglutenske sestavine, brez dodanega sladkorja, LCHF, nizki glikemični indeks. 

Dober tek, vabljeni v najbližjo Fridino kavarnico. :)

Ne spreglejte tudi

Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?
Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?