0 Košarica

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Čokoladni iskalnik

Poletje z novim proteinskim sladoledom

Okusi poletje v Teti Fridi! V vročih dneh se posladkaj s slastnimi proteinskimi sladoledi, ki te čakajo v kavarnicah Tete Fride.

 Brezgrešno sladkanje s Fridinimi fit sladoledi

Linija funkcionalnih sladic Fit Frida je zasnovana po najnovejših odkritjih s področja uravnotežene prehrane, zato je brez dodanega sladkorja, moke in slabih maščob. Sladice in sladoledi Fit Frida navdušujejo vse LCHF, paleo in keto privržence ter diabetike in vse, ki se izogibajo sladkorju in glutenu. Seveda so tudi vsi izdelki Fit Frida popolnoma naravni. Med njimi najdete tudi proteinske. 

Novost je Proteinski sladoled Proteinska Jagoda s kremo brez sladkorja, ki zdaj kraljuje v sladoledni liniji Fit Fride. Novi proteinski sladoled brez dodanega sladkorja vsebuje veliko proteinov in ima nizki glikemični indeks in je tako primeren tudi za diabetike. Proteinska jagoda s kremo brez sladkorja navdušuje s svojo kremno sestavo. Kremni proteinski sladoled ima bogat okus, ki ga dobimo s pravo smetano brez hidrogeniranih rastlinskih maščob in kremnim sirom, ki se prijetno združita z osvežilno jagodo. Pa še sladkorja ne vsebuje! Sladoled ima veliko vsebnost proteinov in vlaknin!

Pri Fridi brez čokoladnih doživetij ne gre, zato moraš poskusiti tudi sladoled Proteinska čokolada brez sladkorja, ki razvaja s čokoladnim okusom in fit sestavinami z veliko proteinov in vlaknin! 

Vabljeni v vašo najbližjo čokoladno kavarno Tete Fride, proteinske sladoledne kreacije vas že pričakujejo! 

Ne spreglejte tudi

Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?
Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?