0 Košarica

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Čokoladni iskalnik

Recept: Brownie z arašidi v beli čokoladi

Super čokoladni in sočni, narejeni za prave čokoholike!

Recept: Brownie z arašidi v beli čokoladi

V sodelovanju z Jernej kitchen smo za vas pripravili novi slasten recept, ki ga morate nujno preizkusiti. To je preprost recept za hitro čokoladno sladico narejeno v le 40 minutah z le sedmimi sestavinami. 

Brownie z arašidi v beli čokoladi je sočen, mehak, se kar topi v ustih in ima še eno presenečenje - je tudi hrustljav. V njem se namreč skrivajo Grdobice - Arašidi v beli čokoladi s slano karamelo.

"Obliv se med pečenjem stopi, kar ustvari čudovite bazenčke karamele, arašidi pa ustvarijo čudovit kontrast gladkemu browniju oziroma rjavčku. Ta recept je še posebej odličen za vse, ki vas je morda strah delati karamelo doma, ali pa vas skrbi, da jo boste zažgali." (Jernej Kitchen, več)

Priporočamo, da jih preizkusite že sedaj, ponudite pa jih lahko tudi gostom ob praznovanjih ali pa morda v prazničnem času, ki je pred vrati. 

Zakaj je ta recept tako poseben? "Ko se browniji pečejo, se bela čokolada s slano karamelo stopi, zaradi česar nastanejo bazenčki stopljene bele čokolade, ostanejo pa hrustljavi arašidi, ki dodajo oreščkasto aromo in so odlična pika na i." (Jernej Kitchen, več)

Recept lahko preverite tukaj. Ne prezrite trikov, kako lahko naredite najboljši brownie doma. Ste vedeli, da ga lahko tudi zamrznete?

Dober tek. ;)


Ne spreglejte tudi

Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?
Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?