0 Košarica

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Čokoladni iskalnik

Spoznaj izjemne okuse presnih sladic

Očarljiva spomladanska ponudba presnih sladic Tete Fride: okusi, ki prebujajo pomlad.

Spoznaj izjemne okuse presnih sladic!

S prihodom pomladi je tudi Teta Frida poskrbela za sveže okuse v Čokoladnih kavarnah po vsej Sloveniji. Predstavlja ti presne sladice letošnje pomladi, ki te bodo navdušile, predvsem pa napolnile z energijo za sončne pomladne dni. Preberi zakaj:

Frida v svojih presnih sladicah ne uporablja nobenih umetnih ali naravnih sladil, niti drugače zelo priljubljenega agavinega sirupa ali brezovega sladila. 

Sacher je dunajska klasika v presni izvedbi, ki združuje čokolado in marelice. Indijski oreščki poskrbijo za kremasto teksturo, za poln in bogat čokoladni okus pa je Teta Frida dodala kakav v prahu. Pri dunajski klasiki ne gre brez marelic, ki dodajo rahlo kiselkast pridih, ki se odlično ujema s čokolado.

Malinca, presna tortica z malinami v družbi datljev in indijskih oreščkov združujejo sladkost malin, bogatost indijskih oreščkov in nežnost paste datljev. Za čokoladni okus poskrbi kakav, medtem ko sladka pasta datljev nudi naravno sladkost - brez dodanega sladkorja. Ne pozabi na sočne maline, ki dodajo osvežujoč in rahlo kiselkast pridih.

Cheesecake Jagoda je Fridina presna sladica v kozarčku, ki predstavlja pravi trio jagod, kremastega indijskega oreščka in sladkih datljev. Indijski oreščki z bogato teksturo so osnova te sladice, sladka pasta datljev pa poskrbi za naravno sladkost, brez dodanega sladkorja, medtem ko sok limone prispeva svežino in rahlo kiselkast pridih. Vrhunec te Fridine presne jagodne sladice predstavljajo nepogrešljive in sočne jagode.

Ne glede na to, ali si ljubitelj klasičnih tortic ali bolj avantgardnih sladic v kozarčku, se bo zate našla najljubša presna sladica. Pridi na sladkanje v Čokoladne kavarne Tete Fride in namigni, katera pa je tvoja najljubša presna sladica ;)

Ne spreglejte tudi

Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?
Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?