0 Košarica

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Čokoladni iskalnik

V Lidlu te čaka novi CHOCO SNACK!

Odkrij super čokoladni miks v treh različicah: Movie mix, Caramel mix in Midnight mix!

V Lidlu te čaka novi CHOCO SNACK!

Si tudi ti že čakal/-a paketke presenečenja, ki bi ponujali več različnih Fridinih čokoladnih kreacij v enem? Tukaj so! ;) Miks slastnih Fridinih čokoladnih "snackov" v eni vrečki! Natančneje pa kar v treh! Predstavljamo Movie mix, Caramel mix in Midnight mix.


MOVIE MIX
"Have a snack and enjoy the movie!

Fridin miks z gourmet čokolado! Najboljše Grdobice z arašidi in belo čokolado s slano karamelo, čokoladne malt kroglice z jagodo, izbrana koruza z mlečno čokolado in Čokice - najbolj hrustljava pokovka potopljena v mlečno čokolado s slano karamelo. 


MIDNIGHT MIX
"Shine bright like a star!"

Fridin miks z gourmet temno čokolado! Krhki piškoti v temni čokoladi, najboljše Grdobice z brusnicami in mandlji ter chia semeni v temni čokoladi in Choco Smoothies malina & brusnica v temni čokoladi. In svetle zvezdice na nočnem nebu, čokoladne malt kroglice z mangom. ;) 


CARAMEL MIX
"You are as sweet as a caramel!"

Fridin miks s karamelno čokolado! Krhki piškoti v karamelni čokoladi, najboljše Grdobice z arašidi in belo čokolado s slano karamelo, čokoladne malt kroglice s karamelo ter hrustljavi lešniki v karamelni čokoladi.


Choco Snack, kot vsi Fridini izdelki, ne vsebuje umetnih dodatkov. Čaka te v vseh Lidlovih poslovalnicah po Sloveniji. Pobrskaj za svojim najljubšim! ;)

Ne spreglejte tudi

Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?
Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?