0 Košarica

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Čokoladni iskalnik

Poslovna in personalizirana darila


Ob posebni priložnosti lahko sodelavcem ali poslovnim partnerjem podarite majhno presenečenje, da si bodo uspešno sodelovanje zapomnili še dolgo – podarite jim personalizirane kreacije Tete Fride. 

Bi podarili najboljšo svetovno čokolado v norih kombinacijah z liofiliziranim sadjem, karameliziranimi in praženimi oreščki ter izbranimi cvetovi?

Embalažo čudovitih čokoladnih kreacij, posebnih marmelad s čokolado, čok’n’rolls, pralin in drugih Fridinih kreacij lahko v celoti prilagodimo vašim željam, da bo sladko darilce resnično izstopalo iz poplave prevečkrat videnih poslovnih daril.

Z majhnimi pozornostmi lahko presenetite tudi svoje prijatelje in poskrbite, da se bodo posebnega dogodka spominjali še dolgo. Personalizirane čokoladne kreacije so izvrstno darilo in spomin na vašo poroko, obletnico, rojstni dan, krst ali drugi posebni trenutek v vašem življenju. Pa še dobre so za znoret! ;)

 Zakaj izbrati čokoladna darila Tete Frida?


  • Ker uporabljamo samo najboljše naravne in sveže sestavine.

  • Ker so vsi izdelki brez konzervansov, stabilizatorjev, hidrogeniranih maščob, ojačevalcev arom in ostalih umetnih snovi.

  • Ker so naši izdelki vrhunske kakovosti.

  • Ker so vsi naši izdelki narejeni ročno, z veliko ljubezni in odgovornosti do kupcev.

Presenetite z unikatnim darilom

Presenetite poslovne partnerje, zaposlene ali vaše najdražje ob posebnem dogodku – podarite popolnoma naravne kreacije Tete Fride.


Čokoladna darila Tete Fride

ČOKOLADNE KREACIJE
čokoladne tablice na sprednji strani atraktivno posute z različnim sadjem, oreščki in cvetovi

ČOK`N`ROLLS
rock’n’roll sadja, čokolade in sadnega prahu

MARMELADE S ČOKOLADO
nore kombinacije sadja, začimb in čokolade

Darila so na voljo kot posamezni izdelki ali pa kot darilni paket, kombinacija različnih izdelkov v darilni embalaži. Možna je adaptacija embalaže z integracijo logotipa ali slogana kupca (na posamezni izdelek in/ali na darilno embalažo).

Izberite čokoladni izdelek, zaupajte nam vaše želje glede izgleda njegove embalaže, za vse ostalo pa poskrbimo mi. »Vau« učinek zagotovljen! ;)
Za več informacij nam pišite na info@tetafrida.eu ali nas pokličite na 02 805 13 93.


V čokoladno trgovinoKaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?
Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?