0 Košarica

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Čokoladni iskalnik

Božanski gourmet sladoledi ekskluzivno v Hoferju

Za Veliko noč namesto klasične, sladoledna Potica

Božanski gourmet sladoledi ekskluzivno v Hoferju

Teta Frida predstavlja nove 100 % naravne Božanske sladolede. Tudi ti sladoledi so narejeni ročno vse od prvega do zadnjega koraka v njeni Čokoladni manufakturi, kar je značilnost vseh Fridinih popolnoma naravnih sladoledov. 

Gourmet sladoled Potica - osvežujočo, moderno verzijo prave slovenske klasike, v kateri boste našli privlačno kombinacijo orehov, maka in rozin, je ustvarila najprej. Ker sama obožuje potico, vendar ji je želela dodati svojo osebno noto, jo je zavila v kremasto zmrzlino. Še posebej jo priporoča za sladkanje v prihajajočem prazničnem času.

Linijo Božanskih gourmet sladoledov pa sestavljata še dva zelo zaželjena okusa: 100% jagoda, ki si jo lahko privoščite popolnoma brez slabe vesti, saj vsebuje velik delež sadja in Slana karamela, ki se bohoti s pregrešno kombinacijo sladkega in slanega, vsebuje pa tudi cenjeni solni cvet iz Piranskih solin, uvrščen med najboljše morske soli na svetu.

Gre za limited edition serjio gourmet sladoledov, ki bodo v Hofer poslovalnicah po Sloveniji na voljo le za kratek čas. Pohitite in si posladkajte praznike ter spoznajte nove okuse, ki vas bodo zapeljali v pomlad.


Ne spreglejte tudi

Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?
Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?