0 Košarica

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Čokoladni iskalnik

Božični čas z Goldivo in Božičnim sladoledom

Mesta so že okrašena z lučkami in tudi čokoladne kavarne Teta Frida so zasijale v zlati barvi! Začni veseli december z zlatim čokoladnim sladkanjem tudi ti. :)

Božični čas z Goldivo in Božičnim sladoledom

Mesta so že okrašena z lučkami in tudi čokoladne kavarne Teta Frida so zasijale v zlati barvi! Začni veseli december z zlatim čokoladnim sladkanjem tudi ti. :)

Zlata čokoladna lepotica Goldiva vas bo zapeljala s slastnimi plastmi čokoladnega biskvita z rumom in ganacha iz 70 % temne čokolade. Diva med torticami, ki si jo morate privoščiti vsaj enkrat na leto – ravno ta čas, saj je na voljo le v prazničnem decembru.

Tudi za ljubitelje sladoleda smo pripravili posebni Božični sladoled, ki pa bo ogrel tudi tiste, ki obožujejo sladoled le poleti. ;) Za Frido ni ovir, tudi pozimi z veliko strastjo pripravlja 100% naravne sladolede. Božični sladoled je začinila s sedmimi dišečimi božičnimi začimbami, hrustljavimi lešniki, koščki jabolk in najboljšo pravo smetano. Kot prav vsi Fridini sladoledi, je tudi Božični sladoled brez umetnih arom in barvil, brez konzervansov in brez transmaščob. Pripravljen je z brezglutenskimi sestavinami in sploh izjemen. Na voljo le decembra, pohiti. ;)

Ne spreglejte tudi

Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?
Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?