0 Košarica

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Čokoladni iskalnik

Hrustljavi čokoladni oreščki Čok'n'nuts sedaj v Hoferju

Poskusi zmešane oreščke, izberi svoje najljubše in uživaj v novi dimenziji okusa!

Hrustljavi čokoladni oreščki Čok'n'nuts sedaj v Hoferju

Teta Frida predstavlja najbolj hrustljave oreščke, oblite z najboljšo gourmet čokolado, ki prispeva k vrhunskemu okusu oreščkov! Izbiraš lahko med tremi vrstami oreščkov.

Zakaj so Čok'n'nuts tako posebni? 

Vsebujejo samo gourmet  čokolado iz najboljšega kakava iz trajnostne pridelave, ne pa poceni kakava iz okolju škodljive proizvodnje. Ne vsebujejo umetnih arom, ampak le najboljše hrustljave oreščke. Izdelani in pakirani so ročno - s skrbjo za podrobnosti. Že njihovo ime nam pove, da so od vsega dobrega tudi malo “nuts” - trčeni. Nujno jih moraš poskusiti! ;) 


- Zmešan lešnik v beli čokoladi s slano karamelo

Najbolj hrustljavi lešniki, izbrani ročno in potopljeni v gourmet belo čokolado iz najboljšega kakava iz trajnostne pridelave. Za še večji užitek, je čokoladi dodana domača, ročno kuhana slana karamela, ki jo Teta Frida pripravlja sama v svoji čokoladni manufakturi

- Nori mandelj v beli čokoladi s karamelo

Najbolj hrustljavi mandlji, izbrani ročno in potopljeni v gourmet belo čokolado iz najboljšega kakava iz trajnostne pridelave. Tudi hrustljavim mandljem je dodana Fridina ročno kuhana karamela. 

- Trčena makadamija v mlečni čokoladi z medom

Najbolj hrustljava makadamija, izbrana ročno in potopljena v gourmet mlečno čokolado iz najboljšega kakava iz trajnostne pridelave. Za še boljši okus, je čokoladi dodan prvovrstni med.  


Odslej lahko Čok'n'nuts zaslediš tudi v vseh Hoferjevih poslovalnicah po Sloveniji.

Ne spreglejte tudi

Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?
Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?