0 Košarica

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Čokoladni iskalnik

Teta Frida – sladka pokroviteljica Festivala Borštnikovo srečanje

Festival Borštnikovo srečanje je osrednji slovenski gledališki festival, ki že več kot pol stoletja bogati slovenski gledališki in kulturni prostor. Kot sladka pokroviteljica festivala, je Frida posebej za festival pripravila ekskluzivna pakiranja Čok’n’rolls Granatno jabolko z jogurtom v temni čokoladi.

Teta Frida – sladka pokroviteljica Festivala Borštnikovo srečanje

Festival Borštnikovo srečanje je osrednji slovenski gledališki festival, ki že več kot pol stoletja bogati slovenski gledališki in kulturni prostor.

Letošnja 53. edicija Borštnika se je pričela 15. oktobra, ko smo tudi v kavarniške vitrine postavili že poznano Borštnik tortico, ki bo z nami vse do konca festivala, do 28. oktobra. Lahko bi jo poimenovali tudi kraljevska tortica, v njej se namreč skriva čokoladni biskvit, čokoladna krema, krema z lešnikovim in mandljevim nugatom, po vrhu pa je pokrita s čokoladnim plaščem. 

Kot sladka pokroviteljica festivala, je Frida posebej za festival pripravila ekskluzivna pakiranja Čok’n’rolls Granatno jabolko z jogurtom v temni čokoladi, ki so tudi 2x mednarodno nagrajeni izdelek, navdušujejo pa s svežino granatnega jabolka, jogurta in gourmet temno čokolado. Omenjen čokoladni izdelek najdete v čokoladnem kotičku Fridinih kavarn.

Ne spreglejte tudi

Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?
Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?