0 Košarica

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Čokoladni iskalnik

Teta Frida v Ljubljani odprla že šesto čokoladno kavarno v Sloveniji

Teta z najslajšimi idejami v mestu odslej tudi v novem nakupovalnem središču Aleja v Ljubljani

100% naravne slaščice Tete Fride odslej tudi v Ljubljani

V petek, 8.5.2020, ob otvoritvi novega najsodobnejšega nakupovalnega središča Aleja v Ljubljani, je svoja vrata odprla tudi prva čokoladna kavarna Teta Frida v Ljubljani. To je že šesta Fridina kavarna v Sloveniji, ki sledi konceptu 100-odstotno naravnih slaščic, sladoledov in čokoladnih kreacij. Čokoladne kavarne Teta Frida najdete še v Mariboru, Limbušu, Celju, Kopru in na Ptuju.

Čokoladna kavarna Teta Frida Aleja Ljubljana ima čudovito prostorno teraso in čokoladni kotiček Tete Fride, ki tako kot vsaka Fridina čokoladna kavarna, dopolnjuje sladki program za čokoholike. Tukaj boste lahko izbirali med 100 različnimi čokoladnimi unikatnimi darili – ne spreglejte tudi mednarodno nagrajenih izdelkov.

Nakupovalno središče Aleja Šiška Ljubljana, in s tem tudi nova Fridina kavarnica, bi se sicer naj odprlo že 19.3., a je bilo odprtje zaradi epidemije koronavirusa odpovedano. Končno smo z vami tudi v Ljubljani in veselimo se vašega obiska ob Tetinih najboljših torticah, sladoledu ali okusni kavici. Vabljeni. :)

Ne spreglejte tudi

Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?
Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?