0 Košarica

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Čokoladni iskalnik

Čas je za Mango tango!

Eksotični okusi v poletnih kreacijah

Čas je za Mango tango!

Teta Frida vas vabi na Mango tango! Končno so tukaj vroči poletni dnevi in čas je za fine sladke kreacije z mangom. Odkrijte novost med mango kreacijami! To je novi sladoledni okus poletja, gourmet sladoled Kefir mango. Prijetno naravno sladkobo manga in njegov intenzivni aromatični okus izvrstno zaokroži osvežilni kefir. Odlična poletna sladoledna kreacija te že pričakuje v Teti Fridi. 

To poletje pa ne smeš zamuditi tudi osvežilnega sezonskega Cheesecaka, Cheesecake mango. Hrustljavi piškoti s pravim maslom, krema iz smetane ter kremnega sira in mango Alfonso, ki je najbolj aromatična vrsta manga, vas bodo navdušili.  

Polepšaj si poletje s Panna Cotto Mango, ki se je (tako kot Cheesecake mango) vrnila samo za kratek poletni čas. Očara z brezglutenskimi sestavinami, mango nadevom, kremo panna cotta s pravo burbonsko vanilijo in mangovim prelivom.

Popolnoma naravne kreacije z mangom vas že čakajo v sladkih vitrinah čokoladnih kavarnic po Sloveniji. Obiščite Teto Frido v Mariboru, Limbušu pri Mariboru, Ljubljani, Celju in Kopru.

Ne spreglejte tudi

Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?
Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?