0 Košarica

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Čokoladni iskalnik

Čas je za Mango tango!

Eksotični okusi v poletnih kreacijah

Čas je za Mango tango!

Teta Frida vabi na Mango tango! Pričenjajo se vroči poletni dnevi in čas je za eksotične kreacije z mangom. Poskusite najnovejšega med mango kreacijami; sladoledni okus poletja, gourmet sladoled Kefir mango. Prijetno naravno sladkobo manga in njegov intenzivni aromatični okus izvrstno zaokroži osvežilni kefir. Odlična poletna sladoledna kreacija te že pričakuje v Teti Fridi. 

To poletje pa ne smeš zamuditi tudi osvežilnega sezonskega Cheesecaka, Cheesecake manga. Hrustljavi piškoti s pravim maslom, krema iz smetane ter kremnega sira in mango Alfonso, ki je najbolj aromatična vrsta manga, vas bodo navdušili.  

Polepšaj si poletje s Panna Cotto Mango, ki se je (tako kot Cheesecake mango) vrnila samo za kratek poletni čas. Očara z brezglutenskimi sestavinami, mango nadevom, kremo panna cotta s pravo burbonsko vanilijo in mangovim prelivom.

Popolnoma naravne kreacije z mangom vas že čakajo v sladkih vitrinah čokoladnih kavarnic po Sloveniji. Obiščite Teto Frido v Mariboru, Limbušu pri Mariboru, Ljubljani, Celju in Kopru.

Ne spreglejte tudi

Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?
Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?