0 Košarica

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Čokoladni iskalnik

#ostanidoma s čokolado!

Čokoladni paketi #ostanidoma polepšajo izolacijo

Še nekaj tednov izolacije bo lažjih s čokolado, zato je Frida pripravila paketke #ostanidoma, ki ti bodo zagotovo polepšali ta zanimiv čas. Paketki so polni Fridinih 100% naravnih čokoladnih kreacij, vse od gourmet čokolad do slastnih namazov in mednarodno nagrajenih čokoladnih izdelkov. Te zanima, kaj je pripravila tokrat?

Simpatična uvodna paketa (paketa #ostanidoma 1 in 2) te bosta navdušila z mednarodno nagrajenimi izdelki Čok'n'rolls ali Praline tortice (oboji so prejemnik dveh prestižnih mednarodnih nagrad za čokolado in čokoladne izdelke, Academy of Chocolate in Great Taste iz Londona). Frida je zbirki dodala še gourmet čokolado, slastne male praline Cremino oz. Kraljevi datelj, čisto novo čokolado Taste oz. Čok’n’nuts - najbolj hrustljave lešnike potopljene v gourmet belo čokolado iz najboljšega kakava s karamelo. Obvezna oprema paketa je nepogrešljiva gourmet čokoladica Fridika, ki te osvoji ob prvem grižljaju.  

Frida je pripravila pravo poslastico tudi za ljubitelje gourmet čokolad (paket 3 in 4). Slastne gourmet čokolade so namreč Fridina klasika, ki jo je dobro imeti zmeraj na zalogi. Obvezno pa moraš poskusiti tudi čisto nove vznemirljive okuse posebne serije čokolad Taste, ki so prava eksplozija okusa! Tudi te boste našli v teh paketih. Dodala je še posebno čokoladno presenečenje za najmlajše čokoholike – čokoladno liziko iz najkakovostnejše mlečne čokolade. Top!

Bi rad poskusil 9 čokoladnih presenečenj Tete Fride v enem tednu oz. v enem dnevu? :) Izberi paket 5. Dan začneš z Domačo marmelado s svežimi jagodami, mlečno čokolado in dišečo baziliko. Jabolčne oblačke "pospraviš" kar ob pospravljanju hiše, Čok'n'nuts pa pohrustaš mimogrede za malico. :) Na sprehodu ti dela obvezno družbo ena izmed štirih mega čokoladic Fridik. Mednarodno nagrajene Praline tortice so gurmanska sladica po kosilu. Dan končaš ob gledanju najljubših serij in filmov s hrustanjem Čokic – to so kokice oblite z najboljšo gourmet čokolado, ki bodo rešile tvojo dilemo pred domačim kinom: slano ali sladko? Čokice! ;)

Največja čokoladna paketa (paket 6 in 7) sta nastala za čokoholike brez konkurence. Pripravi se na čokoladno bombo, v paketu najdeš čokoladne izdelke za vse priložnosti... ali pa za uživancijo doma. :) Od gourmet čokolad, novih Taste čokolad, vseh 4 vrst nepozabnih Fridik, svilnatih nougat namazov, 100% arašidovega masla, mednarodno nagrajenih izdelkov, čokoladnih piškotov, retro Fridine skodelice za uživanje najboljše vroče čokolade in drugih čokoladnih izdelkov, ki jih morda še nisi poskusil.

Paketi #ostanidoma 

Frida te razvaja z brezplačno poštnino ob nakupu 20 eur ali več. Veselo sladkanje. :)

Ne spreglejte tudi

Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?
Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?