0 Košarica

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Čokoladni iskalnik

Čas za kavo

Kdaj je najboljši čas za kavo? Vedno! Teta Frida si dneva brez kave ne predstavlja – dneva brez kave v čokoladni obliki! :)

Čaz za kavo

Za vse strastne čokoholike, ki ljubijo kavo, je Teta Frida pripravila posebne kavne kreacije in sladice ter sladoled s kavo. 

Fridina najbolj priljubljena sladica kofetkarjev je zagotovo tortica Opera, ki navduši z mandljevim biskvitom prepojenim s kavo, žametnim Opera ganachem s temno čokolado in kavino kremo. Si za kavo ob legendarni kavni sladici? Potem izberi italijansko klasiko z nepozabnim okusom – Tiramisu

Frida je poskrbela tudi za ljubitelje kavnega sladoleda; v svoji čokoladni manufakturi je pripravila kar dve posebni kavni kremasti zmrzlini. ;) 100% naravni sladoled Opera, narejen iz prave kave, posut s koščki čokoladnega biskvita in čokoladnimi zrni, se prileže ne glede na letni čas. Najnovejši kavni sladoled But first coffee, pa te bo osvojil s prepletom temne čokolade in kave! Sladoleda sta pripravljena z brezglutenskimi sestavinami. Božansko. 

Ne spreglej še čokoladnih kreacij s kavo, ki jih najdeš v čokoladnem kotičku kavarn Teta Frida ali v Fridini spletni trgovini. Frida predlaga Praline tortice Tiramisu – infuzijo turške kave iz sveže praženih zrn v čokoladi s karamelo in čisto novo čokolado Taste – But first coffee, ki te bo zagotovo zasvojila, če jutranje prebujanje ni ravno tvoja vrlina. Včasih si lahko jutro tudi malce posladkaš s sladko jutranjo dozo kavice v čokoladni obliki. Zakaj pa ne. ;) 

Vabljeni v vašo najbližjo Teto Frido na čokoladno kavno pokušino! :)

Čokoladne kavarne

Ne spreglejte tudi

Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?
Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?