0 Košarica

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Čokoladni iskalnik

Si za cocktail?

Teta Frida je s čokolado začinila tudi cocktaile

Poskusi nove Fridine cocktaile s čokolado

Vroči poletni dnevi so odlična priložnost za srkanje tvojega najljubšega cocktaila ob klepetu s prijatelji. Že poznaš nove Fridine cocktaile s čokolado? Frida predstavlja novosti v svoji cocktail ponudbi, med njimi pa imajo prav posebno mesto čokoladni cocktaili. Omamna kombinacija čokolade in kančka alkohola te bo navdušila! 

Predstavljamo Shakerato mango & vanilija - italijansko ledeno kavno kreacijo z vanilijevim likerjem, mangovim pirejem in nepogrešljivo čokolado Tete Fride. Za brezalkoholno različico Shakerato mango & ingver, je dodan osvežilni ingver. Priljubljen italijanski cocktail Negroni najdete tudi v Fridini verziji. Fridinemu Negroniju je zraven ruma, rdečega sladkega vermuta in Aperola, dodana še čokolada Tete Fride.

Si za Štrudl? Ta posebni čokoladni cocktail prihaja v sladkem paketku s čokoladnim jabolkom Tete Fride, najbolj legendarno kombinacijo jagod in čokolade, pa boste našli v cocktailu Jagode&čokolada, kjer je zraven svežih jagod in čokolade Teta Frida tudi sladko alkoholno presenečenje.

Najbolj čokoladne okuse Fridinih cocktailov preveri v svoji najbližji čokoladni kavarni Teta Frida. Vabljeni.

Ne spreglejte tudi

Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?
Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?