0 Košarica

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Čokoladni iskalnik

Fridini Smrkci osvajajo

Le kdo ne pozna Smrkcev in njihovih zanimivih pustolovščin? Zdaj jih ekskluzivno najdete tudi v Sparu in Lidlu Slovenija.

Fridini Smrkci osvajajo

Le kdo ne pozna Smrkcev in njihovih zanimivih pustolovščin, odkritij in najbolj smrkastičnih idej? Jih obožujete? Potem imamo nekaj za vas! :) Z navdušenjem predstavljamo nov licenčni izdelek, čudovite 100% naravne Choco Smoothies. Sadne kroglice v premium čokoladi in naravni modri barvi (narejene s spirulino).

V kroglice je Teta Frida uspela ujeti pravo sadje: zgoščeno sadje in sadne sokove, ter jih potopila v gourmet belo čokolado in ustvarila izjemen čokoladno sadni 100% naravni "snack" za male in velike, ki je tako odličen vir prehranskih vlaknin. Choco Smoothies seveda ne vsebuje umetnih barvil, dodatkov in konzervansov.

Okusi in zanimivosti:

  • V paketku boste našli kroglice dveh različnih barv, modre in rdeče
  • Sredica vseh kroglic je napolnjena s smoothiejem prave banane in jagode, oblite pa so z belo čokolado z modro spirulino oz. z belo čokolado z naravnim izvlečkom sladkega krompirja in korenčka
  • Ena vrečkica vsebuje 67 g jagod, banan in jabolk.

Nove Smrkčeve čokoladne smutije najdete ekskluzivno v SPARu Slovenija d.o.o. in v poslovalnicah Lidla Slovenija. Naročite jih lahko tudi v Fridini spletni čokoladni trgovini ali se oglasite v Fridinih čokoladnih kavarnicah po Sloveniji. 

Prepusti se svoji sadno čokoladni vrečkici presenečenja.

Ne spreglejte tudi

Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?
Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?