0 Košarica

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Čokoladni iskalnik

Novi okus Grdobic - Hrustljave jagode v ruby čokoladi

Peti okus Grdobic vas bo presenetil s posebno ruby čokolado

Novi okus Grdobic - Hrustljave jagode v ruby čokoladi

100% naravne čokoladne hrustljavčke zmešane gourmet čokolade v kombinaciji s hrustljavimi liofiliziranimi jagodami, vam predstavljamo z novo revolucionarno ruby čokolado iz posebnih rubinastih zrn najboljšega kakava. Gre za specifično četrto vrsto čokolade, imenovano ruby, naravno rožnate barve in edinstvenega sadnega okusa z notami jagodičevja. Je sladka in sveža obenem, posebna RUBY, ki jo moraš odkriti sam. :) 

Liofilizirane jagode zmešane z ruby čokolado, so nadvse hrustljave in so kljub sušenju ohranile živo barvo, arome, vitamine, minerale in antioksidante - tako kot sveže jagode. V procesu liofilizacije oz. sušenja z globokim zamrzovanjem, se namreč sadežu odvzame le voda, ohrani pa se njegova struktura, aroma, barva, minerali, vitamini, ki bi se pri drugih postopkih sušenja poškodovali.

Hrustljave jagode v ruby čokoladi so novi, že peti okus, ki se je pridužil liniji Grdobic. Preverite tudi druge okuse teh slastnih čokoladnih hrustljavčkov.

Poiščite jih v spletni čokoladni trgovini Tete Fride, v čokoladnih kavarnah Tete Fride in v Hoferjevih poslovalnicah po Sloveniji.

Ne spreglejte tudi

Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?
Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?