0 Košarica

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Čokoladni iskalnik

Teta Frida v Kopru odprla že peto čokoladno kavarno v Sloveniji

Teta z najslajšimi idejami v mestu odslej tudi v nakupovalnem središču Planet Koper

Teta Frida odslej tudi v Kopru

V mesecu maju je v Planetu Koper zaživela nova čokoladna kavarna Tete Fride in tudi primorski konec Slovenije dopolnila s 100% naravnimi čokoladnimi kreacijami. Gre za Fridino peto čokoladno kavarno, ki jo je odprla po Mariboru, Limbušu, Celju in Ptuju. 

Teta Frida sedaj tudi v Kopru obiskovalce razvaja s svojimi 100-odstotno naravnimi slaščicami, sladoledom in drugimi čokoladnimi kreacijami. Kavarna ima čudovito teraso nad Koprom in čokoladni kotiček Tete Fride, ki tako kot vsaka Fridina čokoladna kavarna, dopolnjuje sladki program za čokoholike. V čokoladni kavarni Tete Fride lahko namreč izbirate med 100 različnimi čokoladnimi unikatnimi darili – med njimi se bodo našli tudi mednarodno nagrajenimi izdelki. 

Ob odprtju nove čokoladne kavarne je Teta Frida ponovno pokazala svojo dobrodelno plat in se z velikodušno donacijo priključila veliki zgodbi - združila je moči z znanim slovenskim bobnarjem Markom Soršakom - Sokijem, pobudnikom projekta 20za20, ki slovenskim šolam podarja glasbila. Z novimi glasbili so skupaj obdarili Osnovno šolo Antona Ukmarja v Kopru.

Soki je skupaj z ekipo Tete Fride presenetil učence Osnovne šole Antona Ukmarja v Kopru in jim podaril nabor glasbil. Učenci so med predajo glasbil tudi zaigrali in se že veselijo, da bodo od zdaj naprej še širše glasbeno delovali kot šolski bend. Nasmešek na obrazih otrok je povedal vse! Na koncu dogodka je prav vsak učenec šole prejel tudi čokoladno presenečenje Tete Fride. ☺

Marko Soršak - Soki je tako na zemljevid obdarjenih šol dodal že 111. osnovno šolo. Vesel je združenih moči s Teto Frido in novega projekta te dobrodelne zgodbe - nastala je namreč čokoladno dobrodelna zgodba. V okviru projekta smo obogatili srca 700 otrok in komaj čakamo, da se ob teh glasbilih razvijejo novi glasbeni talenti.

Ne spreglejte tudi

Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?
Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?