0 Košarica

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Čokoladni iskalnik

Vesela pisanka s Fridinimi kreacijami

Novi velikonočni čokoladni paketi za vse čokoholike

Vesela pisanka s Fridinimi kreacijami

Bližajo se prazniki in tudi tokrat je Frida pripravila čokoladne namige za velikonočna darila. V spletni trgovini te že čakajo pripravljeni velikonočni paketi, ki bodo izvrstno presenečenje za male in velike čokoholike. 

Ne spreglej gourmet čokolad, ki bodo še posebej navdušile v času velikonočnih praznikov in letos podari kar potico v čokoladi. Bela čokolada z liofiliziranimi jabolki, makom, lešniki in rozinami bo prava izbira. 

Frida je pomislila na prav vse čokoladne navdušence in pripravila pester izbor čokoladnih izdelkov. Izberi med petimi pripravljenimi paketi v darilni škatli ali drugimi posameznimi kreacijami, ki ne bodo razočarale. 

V Fridinih velikonočnih čokoladnih paketkih najdeš lizike iz mlečne ali bele čokolade v obliki zajčka, ki so izvrstno presenečenje za male čokoholike, mednarodno nagrajene Praline Tortice, izbrane gourmet čokolade v posebnih kombinacijah liofiliziranega sadja ter oreščkov, Čokice – kokice oblite z najboljšo gourmet čokoladofine kremaste karamelne kocke po imenu Karamela se s čokolado je objela!, hrustljave čokoladne oreščke Čok'n'nuts, Jabolčne oblačke – mehke krhlje iz slovenskih jabolk v mlečni čokoladi in nepogrešljive gourmet čokoladice v mini obliki Fridika minis, ki osvaja z več okusi naenkrat.

Izberi čokoladni paket po svoji meri in razveseli najbližje ali pa kar sebe. Velikonočni zajček Tete Fride dostavlja na dom, paketke v vrednosti nad 40 eur pa si še vedno lahko zagotoviš brez poštnine. :)

Za popolni izbor in še več namigov klikni TUKAJ. Veselo pisanko. ;)


Ne spreglejte tudi

Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?
Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?