0 Košarica

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Čokoladni iskalnik

Fridike odslej tudi v Hoferju!

Sedaj na voljo že na več kot 150 prodajnih mestih!

Po Fridiko v Hofer!

Nove gourmet čokoladice Fridike, ki jih je Teta Frida ustvarila v 4 različnih okusih, so sedaj na voljo tudi v Hoferju! Že poznaš te gourmet čokoladice iz 100% naravnih sestavin?

Fridika Kremšnita z borovnico vas bo osvojila z gourmet belo čokolado, nežno kremo z borovnico in notranjostjo iz bele čokolade, liofiliziranih borovnic in hrustljavčkov.

Fridika Cookie rookie Višnja&pomaranča bo očarala ljubitelje gourmet mlečne čokolade. Tej Fridiki je zraven najboljše mlečne čokolade dodana še nežna krema s kakavom ter čokoladni fudge s kandiranimi višnjami, pomarančami in piškoti.

Fridika Cheesecake jagoda premami vse vaše čute. Oblita z gourmet belo čokolado v notranjosti skriva nežno kremo ter mehki fudge bele čokolade z liofiliziranimi jagodami in piškoti.

Fridika Brownie z malino je obdana z gourmet mlečno čokolado, premamila pa vas bo tudi s kombinacijo fine nežne kreme z malinami. Pika na i je mehki čokoladni fudge z liofiliziranimi malinami z brownijem.  

Fridike so izdelane le iz najboljših, 100% naravnih sestavin, brez dodanih umetnih arom, barvil, ojačevalcev okusa, konzervansov ali slabih maščob. Zraven Hoferja jih najdete tudi v Intersparu, na bencinskih servisih Petrol ter v Fridini čokoladni spletni trgovini.

Vabljeni po svojo najljubšo različico. ;)

V Čokoladno trgovino

Ne spreglejte tudi

Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?
Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?