0 Košarica

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Čokoladni iskalnik

NOVO – Zimska Fridika in sladoled Zimska pravljica

Pravljični zimski čas s čokolado in sladoledom

V Hoferju nova Zimska Fridika in zimski sladoled Zimska pravljica

Zagotovo že poznate najboljše gourmet čokoladice Fridike, ki jih je Teta Frida predstavila lansko jesen. Tokrat je pripravila še eno presenečenje, novo Fridiko – Zimsko Fridiko, ki vas bo grela v mrzlih zimskih dneh. Zimska Fridika s spekulas piškoti s cimetovo karamelo in kandirano pomarančo, je kot nalašč za skupno sladkanje v prihajajočem prazničnem času. Ekskluzivno jo najdete v Hoferjevih poslovalnicah po Sloveniji.

Veseli december pa seveda ne pozna omejitev za sladokusce, zato je Frida v Čokoladni manufakturi pripravila še poseben zimski sladoled Zimska pravljica – kremni sladoled s spekulas piškoti, karameliziranimi jabolki in čokolado. Tudi zimski sladoled vsebuje le najboljše 100 % naravne sestavine, je brez transmaščob in vseh umetnih dodatkov. Morda vas dobri mož letos za spremembo obdari s pravo zimsko pravljico! ;)

Posladkajte si praznične dni, vabljeni v vaš najbližji Hofer, kjer najdete obe novi kreaciji za prihajajoči praznični čas, ali pokukajte v čokoladno spletno trgovino Tete Fride, kjer lahko naročite Zimsko Fridiko.

Ne spreglejte tudi

Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?
Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?