0 Košarica

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Čokoladni iskalnik

Podari nove okuse Praline tortic

Praline tortice z novimi okusi in kombinacijami

Podari nove okuse Praline tortic

Predstavljamo NOVE OKUSE že dobro poznanih Praline tortic, ki so priljubljene pri ljubiteljih tortic in čokolade. Praline tortice so nastale iz najbolj priljubljenih tortic Tete Fride, ki so se združile s čokolado. Poskusite najboljšo svetovno čokolado polnjeno z nežno kremo, v novih okusih:

Gin Pomaranča in Aperitivo à la Aperol (nova okusa)
To je najbolj žurerski dvojec pralin vseh časov - Praline tortice Gin pomaranča, v kombinaciji s Praline torticami Aperitivo à la Aperol. Še posebej zanimive v prazničnem času, njami.

Cheesecake Malina in Cheesecake Limona (novi okus)
Je kaj boljšega od cheesecake tortice in malin? Je, oboje skupaj v Praline tortici Cheesecake Malina. V paketku te čaka skupaj z osvežilno kombinacijo, ki ne dopušča dolgčasa - z novimi Praline torticami Cheesecake Limona.

Cheesecake Jagoda in Cheesecake Mango (novi okus)
Fridine nagrajene božanske tortice iz bogate kreme iz bele čokolade in dišečih jagod - Praline tortice Cheesecake Jagoda, so sedaj v družbi novih Praline tortic Cheesecake Mango, ki obljubljajo eksplozijo okusa za eksotično sladko avanturo.

Schwarzwald in Tiramisu
Kandirano višnjo namočeno v višnjevi karameli in uravnoteženo s temno čokolado - Praline tortice Schwarzwald, najdete sedaj v paketku z infuzijo turške kave iz svežih praženih zrn, s Praline torticami Tiramisu.

Sacher in Nougatela
Dunajska klasika po tetino z ganachem temne čokolade in mareličnim želejem - Praline tortice Sacher, pa so sedaj v paru z lešniki bogato giandujo - Praline torticami Nougatela.


Praline tortice so prejemnice dveh prestižnih mednarodnih nagrad za čokolado in čokoladne izdelke v letu 2018, Academy of Chocolate in Great Taste iz Londona ter v letu 2019 prejemnice nagrade International Chocolate Awards, ki jo podeljuje International Institute of Chocolate and Cacao Tasting!

Izberite izvrstno čokoladno praznično darilo, s katerim bo božič še bolj glamurozen! Vabljeni v vašo najbližjo čokoladno kavarno Tete Fride v Mariboru, Ljubljani, Celju ali Kopru, kjer jih najdete v čokoladnem darilnem kotičku ali jih naročite v čokoladni spletni trgovini, TUKAJ.


Ne spreglejte tudi

Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?
Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?