0 Košarica

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Čokoladni iskalnik

Recept: Sadni kruh

Pripravljen iz samih finih sestavin, tudi s Sadjem v kockah.

Recept: Sadni kruh

V sodelovanju z Jernej kitchen smo za vas pripravili novi slasten recept, sadni oz. božični sadni kruh, ki je vsekakor dobrodešel zmeraj za božične praznike. V kruhu je veliko začimb, oreščov, temne čokolade, dodana pa je tudi prav posebna "sestavina", Sadje v kockah, ki bodo sadni kruh dvignile na višjo stopničko. Pripravljen je brez masla in jajc, lahko pa pripravimo tudi vegansko različico.

Sadni kruh s svojim prepletom sestavin poskrbi za dozo presenečenja okusov. Začimbe v kruhu nas odpeljejo v božične praznike, mi pa ga pripravljamo kar celo zimo. :) Unikaten sadni kruh dobimo s Sadjem v kockah, dodali smo kar vse 3 okuse, da je presenečenje nad končnim izdelkom res popolno. 

" Božični kruh se res peče dlje časa, a aktivne priprave je samo 15 minut. Svetujeva, da ga pripravimo en dan prej, da se vsi okusi povežejo. Priprava je sicer ločena na dva dela. Najprej pripravimo božični kruh, nato pa še glazuro, da bomo dobili tisto piko na i, svetlečo skorjico." (Jernej kitchen, več tukaj)

Recept lahko preverite tukaj. Ne prezrite tudi namigov, kako ustrezno shraniti božični kruh.

Dober tek. ;)

Ne spreglejte tudi

Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?
Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?