0 Košarica

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Čokoladni iskalnik

Reci, da me ljubiš!

Čokoladna darila za valentinovo so najslajša!

Reci, da me ljubiš!

Predstavljamo vam Fridin izbor valentinovih kreacij za zaljubljene, ki bodo vedno najboljše in odlično sladko presenečenje. Bolj ali manj srčkaste, najlepše in najboljše 100 % naravne čokoladne kreacije Tete Fride bodo zapeljale vse vaše čute. Ne pozabite naročite še kakšne čokoladice samo zase! ;)

Love edition serija čokolad ponuja tri različne vrste gourmet čokolad: bele, mlečne in temne čokolade. 

bela čokolada je obogatena z liofiliziranim črnim ribezom ter skrbno izbranimi in posušenimi cvetovi vrtnic,

• v mlečno čokolado je ujeta popolna kombinacija liofiliziranih malin, jagod in rdečega ribeza,

temna čokolada preseneča s sicilijanskimi pistacijami, črnim ribezom ter cvetovi plavice.

Mednarodno nagrajene Praline tortice bodo božansko darilo za dan zaljubljenih. Frida priporoča okus Cheesecake jagoda & Tiramisu, ki navduši z bogato belo čokolado, karamelo z jagodo in hrustljavimi piškoti (Praline tortice Cheesecake Jagoda) & infuzijo turške kave iz sveže praženih zrn v čokoladi s karamelo (Praline tortice Tiramisu).

Darilni paket Jagoda ponuja top 4 jagodne kreacije, ki navdušujejo; Cele jagode v beli čokoladi, Grdobice – hrustljave jagode v beli čokoladi, čokolado Taste edition Strawberry Kisses ter Fridiko Cheesecake Jagoda. Top izbira.

Srčki Ti si moj srček, ujeti v premium belo čokolado s pravo burbonsko vanilijo, so popolno presenečenje s katerim za valentinovo enostavno ne morete zgrešiti. Teta Frida jim je dodala še sladke jagode in jih nežno obarvala z malinami. 

Ljubezenski set mini čokoladic iz bele oz. mlečne čokolade v kombinaciji z jagodno čokolado, kar kliče po pozornosti. Love is all you need, You are my heart in Kiss, kiss, bodo pustile ljubezensko čokoladni pečat še dolgo...

Za ljubitelje Fridik bo vsekakor najboljši velik paket Fridik, Fridika box. Morda v okusu Cheesecake jagoda?

Odlične ideje za valentinova presenečenja najdete v spletni čokoladni trgovini in vseh čokoladnih kotičkih kavarn Tete Fride po Sloveniji.  

Ne spreglejte tudi

Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?
Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?