0 Košarica

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Čokoladni iskalnik

Teta Frida v Ljubljani odprla že drugo čokoladno kavarno

Teta z najslajšimi idejami v mestu odslej tudi v nakupovalnem središču Citypark Ljubljana

Teta Frida v Ljubljani odprla že drugo čokoladno kavarno

V soboto, 24.4.2021, je v nakupovalnem središču Citypark Ljubljana svoja vrata odprla že druga čokoladna kavarna Teta Frida v Ljubljani. To je že deveta kavarna v Sloveniji, ki sledi konceptu 100-odstotno naravnih slaščic, sladoledov in čokoladnih kreacij. Čokoladne kavarne Tete Fride najdete še v Mariboru, Limbušu, Celju, Kopru in na Ptuju.

Čokoladna kavarna Teta Frida Citypark Ljubljana se nahaja v 1. nadstropju nakupovalnega središča Citypark Ljubljana ("Food Court") in obsega čudovit notranji prostor, ki se nadaljuje na prostorno teraso. Zraven najrazličnejše ponudbe 100 % naravnih sladic - dnevno je na voljo več kot 40 svežih in 100-odstotno naravnih sladic: tortic, sladic v kozarčku, malih tortic, presnih tortic, domačih pit, pa tudi sladic z brezglutenskimi in brezlaktoznimi sestavinami ter tortic linije Fit Frida, se boste lahko posladkali tudi z več kot 30 različnimi vrstami popolnoma naravnega sladoleda. Odločitev pred vitrinami Tete Fride zagotovo ne bo lahka.

Ustavite se tudi v čokoladnem kotičku Tete Fride, ki tako kot vsaka Fridina čokoladna kavarna, dopolnjuje sladki program za čokoholike. Tukaj boste lahko izbirali med 100 različnimi čokoladnimi unikatnimi darili – ne spreglejte pa tudi bogatega spektra mednarodno nagrajenih izdelkov.

To je Fridina druga čokoladna kavarna v Ljubljani (zraven Cityparka jo najdete še v nakupovalnem središču Aleja Ljubljana) in veselimo se vašega obiska ob Tetinih najboljših torticah, sladoledu ali okusni kavici. Vabljeni k teti z najslajšimi idejami v mestu. :)

Ne spreglejte tudi

Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?
Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?