0 Košarica

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Čokoladni iskalnik

Čokolada ali rože? Oboje!

Najlepša darila za dan žena in materinski dan

Čokolada ali rože? Oboje!

Marca nas bosta razveselila dva praznika, dan žena in materinski dan, ki ju nikakor ne smemo spregledati. Podarite majhno pozornost, ki si jo bodo vaše dame zapomnile in nosile v spominu s seboj. 

Teta Frida je zate ponovno pripravila nekaj namigov, ki ti bodo olajšali izbiro med mnogimi čokoladnimi kreacijami. 


Podari ljubezen s sladkim sporočilom

Love edition serija čokolad je ustvarjena za deljenje ljubezni, odločiti se boste morali le, ali boste podarili belo, mlečno ali temno gourmet čokolado. Frida vam zagotovlja, da bo vsaka odločitev, prava odločitev. ;) 

Praline tortice - mednarodno nagrajene praline

Fridine najbolj priljubljene tortice, ki se jim je pridružila čokolada, so Praline tortice. Poskusite najboljšo svetovno čokolado, polnjeno z nežnimi kremami, ki jih poznate iz svojih najljubših tortic. Čudovite darilne škatlice, ki kar kličejo po pozornosti, boste želeli odpreti takoj. Preverite 6 kombinacij edinstvenih okusov.

Best seller v novi preobleki 

Best seller Cele jagode v čokoladi, v novi embalaži ostajajo top izbira! Nova reciklabilna embalaža - enaka vsebina, manj embalaže! Kdo se lahko upre kombinaciji celih hrustljavih liofiliziranih jagod v čokoladi? Izberite med jagodami, potopljenimi v belo čokolado, v temno čokolado s kar 70% deležem kakava (veganske), v vegansko mlečno čokolado ali v čokolado s kar 40 grami najkakovostnejših proteinov.

Čok'n'rolls Granatno jabolko z jogurtom

Aromatično granatno jabolko zmešano z jogurtom in prelito z najboljšo gourmet čokolado iz 70% kakavovih delov. Posuti z malininim in jagodnim prahom, vas osvojijo. Čok'n'rolls okus za prave gurmane.

Premium praline s Kraljevim datljem

Eksotični Kraljevi datelj polnjen z mehko nougatovo kremo ter oblit z gourmet mlečno čokolado. Popolnost ustvarjena s premium vrsto datlja medjool, ki se kar topi v ustih!


Želiš še več čokoladnih namigov? Klikni tukaj in hitro preglej izbor, 8. marec se približuje. :) Čokoladne kreacije najdeš tudi v čokoladnih kavarnah Tete Fride, izbrane pa še v Hoferjevih poslovalnicah po Sloveniji. 


Ne spreglejte tudi

Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?
Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?