0 Košarica

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Čokoladni iskalnik

Izberi velikonočni čokoladni paket po svoji meri

Novih 7 Fridinih velikonočnih paketkov za prave čokoholike

Velika noč posladkana s Fridinimi kreacijami

Bližajo se prazniki in čeprav bodo letošnji velikonočni prazniki posebni v vseh pogledih, čokolada nikakor ne sme manjkati, se strinjaš? :) Frida je tudi te dni v svoji čokoladni manufakturi skrbno pripravljala čokoladne velikonočne paketke, ki bodo izvrstno presenečenje za male in velike čokoholike. 

Si za »velikonočno klasiko po Fridino« ali te mikajo druge čokoladne kreacije, ki niso le zajčki in kokoške? :D Frida je mislila na vse čokoladne navdušence in pripravila pester izbor čokoladnih izdelkov. Izberi med sedmimi paketi! 


V malo bolj klasičnih Fridinih velikonočnih čokoladnih paketkih (klasičnih po Fridino :)) najdeš simpatično čokoladno kokoško iz najboljše mlečne čokolade, lizike iz mlečne ali bele čokolade v obliki zajčka, ki so izvrstno presenečenje za male čokoholike, mednarodno nagrajene Praline Tortice Potica&Štrudl, v katerih se prepletajo tradicionalni okusi slovenske klasike (orehi, mak, pijane rozine ter štrudelj), gourmet mlečno čokolado v nori kombinaciji z zlatimi rozinami ter praženimi lešniki in mandlji in gourmet belo čokolado z liofiliziranimi jabolki, makom, lešniki in rozinami.

V drugih, manj klasičnih velikonočnih paketkih, pa boste našli tudi druge gourmet čokolade, kokice oblite z najboljšo gourmet čokolado – Čokice, fine kremaste karamelne kocke po imenu Karamela se s čokolado je objela!, najboljše ročno izbrane hrustljave oreščke in pomarančo v gourmet mlečni čokoladi – Grdobice, Jabolčne oblačke – mehke krhlje iz slovenskih jabolk v mlečni čokoladi in nepogrešljive gourmet čokoladice Fridike, ki osvajajo vse okuse. 

Izberi čokoladni paket po svoji meri in razveseli najbližje ali pa kar sebe. Velikonočni zajček Tete Fride dostavlja na dom, paketke v vrednosti nad 20 eur pa si še vedno lahko zagotoviš brez poštnine. :)

Velikonočni paketi

Ne spreglejte tudi

Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?
Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?