0 Košarica

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Čokoladni iskalnik

Teta Frida tudi na več kot tisoč prodajnih mestih Aldija v Avstriji, Švici in Italiji!

Fridike, Grdobice in Cele jagode v čokoladi odslej v kar štirih državah

Teta Frida tudi na več kot tisoč prodajnih mestih Aldija v Avstriji, Švici in Italiji!

Fridine kreacije bodo to jesen in zimo na voljo tudi na vseh 1.200 prodajnih mest verige Aldi (Hofer) v Avstriji, Švici, Italiji in Sloveniji

Fridike, Grdobice in Cele jagode v čokoladi odslej razveseljujejo tudi v tujini, mednarodno nagrajene čokoladne kreacije so namreč na voljo tudi v sosednji Avstriji, Italiji ter celo v Švici. Posebna izpostavitev vseh treh izdelkov v Aldiju že navdušuje, Fridi pa se je tako uspelo z najbolj priljubljenimi izdelki predstaviti hkrati v kar štirih državah pri enem največjih svetovnih trgovcev.

Čokoladni izdelki, med katerimi so tudi prejemniki prestižnih mednarodnih nagrad za čokolado in čokoladne izdelke v letih 2018 – 2023, so dobili svoje mesto v celotni verigi Aldija Avstrija (Hofer), Švica in Italija. V slovenskem Hoferju so prisotni že nekaj let. 

Teta Frida je prejemnica skupno devetih mednarodnih nagrad za čokolado in čokoladne izdelke, nazadnje je prejela čokoladnega oskarja Great Taste 2023 za Grdobice Kokos in mandelj v beli čokoladi, predtem pa je bila Fridika razglašena za sladki snack leta v Nemčiji. 


Ne spreglejte tudi

Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?
Kaj pa čisto pravi piškotki s trojno čokolado?